COPENHAGEN - You never let us down!

Tiina kommentit ()

Copenhagen fashion week yllätti taas iloisesti! Laskeutuminen Kööpenhaminan kentälle oli yksi jännittävimmistä kokemuksista koko elämässäni, lähes myrskytuuli heilutti konetta niin että paatuneimmankin lentäjän puntit tutisivat! Mieleeni tuli auttamatta vanhat muistot alkukantaisesta lentokokemuksesta , jo parhaat päivänsä nähneellä, 5 paikkaisella pikkukoneella Manillasta Coronan saarelle, keskelle viidakkoa raivatulle ns. kiitoradalle... No, pieni alkujännitys ja kello neljän aamuherätys palkittiin kun saavuimme perille.
COPENHAGEN - You never let us down!

Copenhagen fashion week, behind the scenes, ole hyvä!

http://www.copenhagenfashionweek.com/video/cfw-aw13-behind-scenes-photoshoot

 

Vanha kunnon Bella Center yllätti jo heti kättelyssä! Bella oli uudistunut upeasti ja fiilis oli todella freesi! Uusia mielenkiintoisi merkkejä ja todellista kansainvälistä kuhinaa, hyvä Bella!
 
Aamupäivä oli varattu iki ihanalle Gustaville joka ei koskaan petä vaan luottaa aina omaan harmooniseen tyyliinsä! 

Tässä teille pieni vilaus tulevasta syksystä 2013!

 

Sitten oli vuorossa Amust, ette arvaakkaan mitä ihanuuksia sieltä löysimme!!!!

öööö, hups se ei siis ollut tuo vaan tämä!

Ihanainen asiakkaamme Porvoosta: Marianne H ja meidän Seikku! Toki sieltä löytyi muutakin ihanaa...

 

Tähtisade ei sii todellakaan ole ohi! Nämä ihanat tähtöset ja paljon muita laskeutuvat Dotsiin Maalis-Huhtikuussa, maltatteko odottaa?

Siiten olikin aika rientää kohti Galleriaa ja MosMoshin osastoa josa meitä jo kohta odottelee Suomalaiset asiakkaamme.

MosMoshin syksyn 2013 mallisto on täyteläinen ja rohkea. Sieltä löytyy ensi syksyn niin tärkeät gobeliinti ja tapettikuosit, printit, pinnoitteet ja gerubit ja tietenkin turkisliivi! 

 

 

Perjantaina aamu alkoi ihanalla herätyksellä klo 04.00 kun hotellin viereisestä yö kerhosta alkoi valua väki ulos... missä maalais rauha? koska opin varaamaan huoneen A: sisäpihalta B: korkealta.

Aamu alkaa Galleriasta MosMoshin osastolta jossa tapaamme vielä muutamia suomalaisia asiakkaita. Galleriassa käymme läpi hurjan määrän muitakin mallistoja, Hunky Dory, Customade, Baum und pferdgarten, Raben Saloner, Julie Brant, Maison Scots, Gestus, Style Buttler, Hope ja monia muita. Yksi näistä onkin valittu jo viimesyksynä Dotsin valikoimiin ja ensimmäiset uutuudet saapuvat Dotsiin tänä keväänä, arvatkaapas mikä..

Sitten onkin taas aika vaihahtaa maisemaa, nokka kohti CPH Visionia, suosikki paikkaani!

Siellä vaihdamme kuulumisia Stylesnobin omistajan Vibe Skov Bjarrehusin ja aina yhtä aurinkoisen vienti johtajan Katja Alsin kanssa. Stylesnobin syksy 2013 on herkullinen! oma suosikki on ihana Hope ranneke.

Viime syksynä saimme Dotsin valikoimiin uuden merkin, Second femalen. Pieni valikoima otetiin hienosti vastaan ja myytiinkin loppuun todella nopeasti! Tästä rohkaistuneena tulettekin näkemään jatkossa enemmän Second femalen selkeää tyyliä Dotsin valikoimissa. Syksyn 2013 mallisto oli erittäin hyvä, ja hinnat todella kohdallaan! Loppupäivä menikin Second femalen ostoilla.

Kaiken kaikkiaan Kööpenhamina oli oma itsensä, tuttu ja turvallinen mutta riittävän yllätyksellinen. Katukuvassa mieleen painuvinta oli se hurja aitojen turkisten määrä, niin liivinä kun turkkina ja minkä värisenä vaan, tähti huivit pitävät pintansa ja bleiserit ovat tulossa. Mielenkiintoisinta ja mieltä hivelevää oli nähdä huomatava määrä Gustavia ja MosMoshia katukuvassa!  

Kuulumisiin!

 

 

Alkuun