Dots on...

KAUNEUTTA, LAATUA, MUOTIA, HYVINVOINTIA, ELÄMYKSIÄ, KOHTAAMISIA ... DOTS ON LIFESTYLE!

Dots on oikea osoite, kun haluat antaa itsellesi elämyksen. Suoda hetken nautinnon ja heittäytyä henkilökuntamme hemmoteltavaksi. Dots on muotia, mutta myös hyvinvointia, kauneutta, kauniita asioita ja esineitä, vaikkapa taidetta. Mutta ennen kaikkea me toivomme, että Dots on teille lämminhenkinen kohtaamispaikka, jonne voitte poiketa vaikkapa vain latelle.

Olemme valinneet DOTSiin laajan valikoiman tunnettuja kansainvälisiä vaatemallistoja. Toivomme, että Dots on teille se oma ”walking closet” josta löytyy apu tilanteeseen kun tilanteeseen. Henkilökuntamme on teidän ”personal shoppereita” jotka auttavat teitä löytämään oman yksilöllisen tyylin, ja saamaan varmuutta pukeutumiseen. Valitsemaan vaatteet, joissa paitsi näytätte hyvältä, myös tunnette olonne mukavaksi sekä itsevarmaksi!

Valikoimaamme kuuluu myös paljon ihania lifestyle-tuotteita. Lattea siemaillessassenne voitte vaikkapa hankkia kotiinne ihanan antiikkituolin, jolla istutte tai sänkyynne uudet pellavalakanat. Kotiin tuliaisiksi voitte viedä käsintehtyä raakasuklaata, keittiöön hieman herkkuja, uudet bambuastiat tai kenties kylpyhuoneeseen uudet pyyhkeet tai ihania spa-tuotteita!

Meille tärkeitä asioita ovat eettisyys sekä luonnonmukaisuus, ja pyrimmekin tuomaan valikoimiimme mahdollisimman paljon tuotteita, jotka ovat valmistettu eettisiä arvoja kunnioittaen. Tarjoamamme kosmetiikka on luomua tai täysin biodynaamista.


Parasta DOTSissa on kuitenkin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Teemme tätä suurella sydämellä, ja intohimomme on olla sinulle avuksi!