About us & babes – Dots

About Us & Babes

KAUNEUTTA, LAATUA, MUOTIA, HYVINVOINTIA, ELÄMYKSIÄ, KOHTAAMISIA ... DOTS ON LIFESTYLE!

Dots on oikea osoite, kun haluat antaa itsellesi elämyksen. Suoda hetken nautinnon ja heittäytyä henkilökuntamme hemmoteltavaksi. Dots on muotia, mutta myös hyvinvointia, kauneutta, kauniita asioita ja esineitä. Mutta ennen kaikkea me toivomme, että Dots on teille lämminhenkinen kohtaamispaikka.


Olemme valinneet DOTSiin laajan valikoiman tunnettuja kansainvälisiä vaatemallistoja. Dots on teille se oma ”walking closet” josta löytyy apu tilanteeseen kun tilanteeseen. Henkilökuntamme on teidän ”personal shoppereita” jotka auttavat teitä löytämään oman yksilöllisen tyylin, ja saamaan varmuutta pukeutumiseen. Valitsemaan vaatteet, joissa paitsi näytätte hyvältä, myös tunnette olonne mukavaksi sekä itsevarmaksi!

Muodin lisäksi valikoimaamme kuuluu myös paljon ihania lifestyle-tuotteita jotka pakkaamme sinulle rakkaudella matkaan muistoksi tai tuliaiseksi. 

Meille tärkeitä asioita ovat eettisyys sekä luonnonmukaisuus, ja pyrimmekin tuomaan valikoimiimme mahdollisimman paljon Suomalaisia brändejä sekä tuotteita, jotka ovat valmistettu eettisiä arvoja kunnioittaen.

Parasta DOTSissa on kuitenkin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Teemme tätä suurella sydämellä, ja intohimomme on olla sinulle avuksi!

Jasmin

"We only got one life: Live in style"

Frida

Alejandra

"I can and I will. Watch me."

Siiri

"No one ever made a difference by being like everyone else."

Maritta

"The flower of humor, is the greatest flower of all."

Mira

"Style is a way of saying who you are, without having to speak."

Pauliina

"Never underestimate the power of a good outfit."

Tiina-Maria

"Style and smile are never out of fashion."

Hei!

Liity postituslistallemme