Dots verkkokaupan yleiset sopimusehdot

TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupastamme voitte tilata tuotteet DPD-lähetyksenä suoraan kotiin, Smart Postin kautta valitsemaanne postin pakettiautomaattiin tai noutaa tilauksenne Helsingin myymälästämme.

Smart Post postikulut ovat 8,00€ / lähetys.

Alle 30kg DPD-lähetyksistä veloitamme lähetyskuluja 10,00€ / lähetys.Tilauksen painon ylittäessä 30kg otakaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa dots@dots.fi , ja me selvitämme edullisimman mahdollisen rahdin tilauksellenne.

Tilauksien toimitusaika on noin viikko.

Tilauksen nouto myymälästä on veloitukseton. Vastaanotettuanne tilausvahvistuksen, tilaus on käsitelty ja noudettavissa Helsingin myymälästä. Säilytämme tilauksia viikon ajan. Ilmoitattehan mahdollisista noutoesteistä asiakaspalveluumme numeroon 050 439 3597 tai sähköpostitse dots@dots.fi , jotta voimme tarvittaessa sopia tilauksen noudosta yksilöllisesti!

Jos olette kiinnostunut tuotteiden tilaamisesta Suomen ulkopuolelle, olkaa ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme dots@dots.fi . Käsittelemme ulkomaantoimitukset aina yksilöllisesti, ja lähetämme teille mielellämme lisätietoja ulkomaantoimituksen yhteiskuluista.

MAKSUEHDOT

Maksutavaksi voitte valita jonkin tarjoamistamme maksuvaihtoehdoista.

KLARNA   | 

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajanpalveluja tai vaatimuksesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. 
Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.


CHECKOUT   | 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtmäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.
Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

PALAUTUS- JA TAKUUEHDOT

Verkkokaupassa tehtyjen ostosten palautusaika on normaali postimyynnin 14 päivää. Virheettömän tuotteen palauttamisesta tai vaihdosta aiheutuvista kuluista vastaa kokonaisuudessaan asiakas itse.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikunnossa.

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, otathan ystävällisesti ensin yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 050 – 439 3597 tai sähköpostitse dots@dots.fi.

Lunastamattomista lähetyksistä perimme lähetyskulut.

Reklamaatiot on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen dots@dots.fi tai postitse osoitteella:

Dots

Fredrikinkatu 30

00120 Helsinki

Reklamaatio-oikeus koskee tuotteiden valmistus- ja materiaalivirheitä. DOTS ei vastaa tuotteen normaalista kulumisesta, virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden noudattamattomuudesta aiheutuneista vahingoista. Näissä tapauksissa DOTS varaa oikeuden olla hyväksymättä asiakkaan reklamaatiota.

TIETOSUOJA

Tietosuojan noudattaminen on meille tärkeää. Voitte käyttää verkkopalveluamme anonyymisti, mikäli teillä ei ole käyttäjätiliä verkkopalvelussamme, ettekä ole kirjautunut sisään käyttäjätilillenne. Rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä keräämiämme asiakastietoja käytämme käsitelläksemme tilauksenne verkkopalvelussamme, ja tarjotaksemme teille palveluja sekä tietoja sivujemme kautta.

Emme koskaan luovuta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille. Nimi- ja osoitetiedot luovutamme vain postituksen yhteydessä tilauksenne toimittamiseksi.

Tästä pääset tarkastelemaan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimaa rekisteriselostetta.

Mikäli toivotte lisää tietoa sopimusehdoistamme, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme dots@dots.fi .
Autamme ja kerromme mielellämme lisää!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna