Uusi vuosi 2019 häämöttää jo nurkan takana. Dotsilaisten kulunut vuosi on ollut hektinen, mutta sitäkin ihanampi. Olemme muuttaneet Helsingin myymälän uuteen osoitteeseen, pitäneet mieleenpainuvia asiakasjuhlia molemmissa myymälöissä ja löytäneet uusia säkenöiviä yhteistyökumppaneita!

Mutta mitä olisi uusi vuosi ilman uudenvuodenlupauksia? Dotsilaisten 7 lupausta vuodelle 2019, olkaa hyvät!

  1. TARJOAMME TOIMIVAN VERKKOKAUPAN – Olemme jo pitkään painineet verkkokauppamme ongelmien parissa. Ne ovat kuitenkin nyt ratkaistu ja voimme iloksemme kertoa, että verkkokauppamme toimii! Lupauksemme on pitää se aktiivisena, visuaalisesti kauniina ja toiminnassa jatkossakin.
  2. VIETÄMME AITOA AIKAA LÄHEISTEMME KANSSA – Olemme erittäin intohimoisia työssämme ja joskus se vaikuttaa vapaa-aikaamme. Vuonna 2019 aiomme viettää enemmän aikaa rakkaidemme kanssa, ilman puhelimia.
  3. PANOSTAMME ENTISTÄ ENEMMÄN EETTISIIN ARVOIHIN – Pyrimme tarjoamaan entistä enemmän kierrätysmateriaaleista valmistettuja ja suomalaisten valmistajien tuotteita myymälöissämme. Tälle rintamalle on tulossa yllätyksiä ensi vuonna, stay tuned!
  4. TUOMME VALIKOIMAAMME UPEAT KEVÄT- JA KESÄMALLISTOT – Kauniita värejä, käsin piirrettyjä printtejä, hyvälaatuisia materiaaleja… Näitähän meiltä jo löytyy, mutta lupaamme, että vuonna 2019 niitä löytyy vielä enemmän. Lupauksessa on myös helppo pysyä, koska uudet upeudet on jo tilattu!
  5. KASVATAMME POSITIIVISTA ASENNETTA – Haluamme vuonna 2019 olla entistä positiivisempia; Tahdomme että lasimme on aina mielummin puoliksi täynnä kuin puoliksi tyhjä.
  6. TARJOAMME ASIANTUNTEVAA PALVELUA – Lupaamme, että palvelumme tulee olemaan jatkossakin asiantuntevaa ja parasta mahdollista teitä varten.
  7. PANOSTAMME HYVINVOINTIIN – Vaikka tämä lupaus on aikamoinen klisee, on se sitäkin tärkeämpi. Intohimoisen työntekomme lisäksi haluamme panostaa myös hyvinvointiimme liikkuen, syöden terveellisesti, välillä juhlien ja vähentämällä ruutuaikaa.

Upeaa uuttavuotta teille kaikille! Toivottavasti näemme vielä enemmän vuonna 2019!

Heading

Additional content