Verkkokaupan asiakaspalvelu

Teemme työtämme suurella sydämellä ja intohimomme on olla sinulle avuksi.  Autamme sinut eteenpäin niin verkkokauppatilauksessasi kuin eteen ilmaantuneissa ongelmissa.Verkkokauppamme yleiset sopimusehdot, maksu- ja toimitustavat sekä palautus- ja reklamaatiokäytänteet löydät linkkien takaa.

Kun mielessäsi on tuotteitamme tai verkkokauppatilaustasi koskeva kysymys, ota yhteys

puhelimitse numeroon 050 439 3597 tai

sähköpostitse dots(a)dots.fi

Jos asiasi koskee verkkokaupan teknistä puolta, ja olet törmännyt ongelmiin tilausprosessissa tai verkkokaupan toimivuudessa, ota ystävällisesti yhteys tekniseen tukeemme tuki(a)dots.fi

Nopeuttaaksesi ongelman ratkaisua, kerro yhteydenotossasi ystävällisesti mistä ongelmasta on kyse ja missä verkkokaupan osassa tai ostoprosessin vaiheessa ongelma tarkalleen esiintyy. Ongelman ratkaisun kannalta oleellisia tietoja saattavat olla esimerkiksi:

  • valittu maksu- ja toimitustapa,
  • käytetty selain,
  • käytetty laite (esim. puhelin, tabletti, PC, Mac) tai
  • tieto oletko kirjautunut sivuille käyttäjätunnuksilla vai teetkö tilausta vierailijana.

Verkkokauppamme maksuprosessista vastaavat yhteistyökumppanimme Checkout ja Klarna. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, etteivät kaikki maksuprosessien yhteydessä esiintyvät ongelmat ole esimerkiksi henkilösuojalaista johtuen selvitettävissämme. 

Otamme kuitenkin mielellämme vastaan tiedon jokaisesta verkkokaupan toiminnan yhteydessä esiintyneestä ongelmasta, jotta voimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa kehittää palveluamme tulevaisuudessa entistäkin paremmaksi!