Meistä

KAUNEUTTA, LAATUA, MUOTIA, HYVINVOINTIA, ELÄMYKSIÄ, KOHTAAMISIA ... DOTS on täynnä elämää!

Yli kahdenkymmenen vuoden ajan olemme halunneet tuoda liikkeeseemme niitä asioita, joita rakastamme. Olemme visuaalisia ja nautimme siitä, kun ympärillämme on kauneutta. Olemme kiertäneet messuja - tutustuneet laajalti eri brändeihin ja osa niistä on päätynyt Dotsin lisäksi myös maahantuontimme, Villa Tremondon, valikoimiin. Matkatessamme maailmalla, joko paikan päällä tai linjoja pitkin, saamme samalla paljon arvokasta tietoa siitä, mitä vaatealalla tapahtuu ja mikä on ajankohtaista. Tätä tietoa pyrimme välittämään myös teille <3

 

Valikoimamme muodostuu loistavan sisäänostotiimimme avulla ja pyrimme aina miettimään, mitkä jutut olisivat niitä ihanuuksia, joita myös te rakkaat ja meille niin tärkeät asiakkaamme arvostaisitte. On kyseessä sitten mukava kotiasu, tyylikäs ja itsetuntoa kohottava työpuku tai juhlan kruunaava mekko, haluamme, että te koette olevanne kuin kotonanne se päällänne. Harvoin kannattaa hankkia kaappiin vaatetta, joka ei puhuttele tai tunnu omalta.  Tärkeintä on, että vaate on kuin luotettava ystäväsi, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja itsevarmaksi.

 

Ekologisuus ja eettisyys ovat meille ehdottoman tärkeitä asioita. Pyrimmekin tuomaan valikoimiimme mahdollisimman paljon tuotteita, jotka ovat valmistettu vastuullisesti. Merkitsemme kaikki vastuulliset tuotteet vihreällä maapallo - logolla, jolloin tiedät, että niissä on otettu myös äitimaa huomioon. Lisää tietoa vastuullisuudesta löydät täältä.

 

Muodin lisäksi valikoimaamme kuuluu myös paljon ihania lifestyle-tuotteita, jotka pakkaamme sinulle rakkaudella matkaan muistoksi tai tuliaiseksi! 

 

Ammattitaitoinen, aito ja ystävällinen palvelu - teemme tätä suurella sydämellä ja intohimomme on olla sinulle avuksi. Toivottavasti olemme onnistuneet siinä 😊