Maksutavat

MAKSUTAVAT

 

Maksutavaksi voi valita jonkin tarjoamistamme maksuvaihtoehdoista.

 

Klarna - Maksa myöhemmin

ASIAKKAILLE, JOTKA HALUAVAT OSTAA MAHDOLLISIMMAN VAIVATTOMASTI JA MAKSAA MYÖHEMMIN, KUN SE SOPII HEILLE.

  • Ei korkokuluja asiakkaalle.
  • Paikallisesti optimoitu. Globaalisti yhteensopiva.

 

Klarna - Pilko Maksut

Kerää kaikki maksusi yhdelle laskulle ja valitse kuinka paljon maksat kuukausittain. Voit valita suunnitellun maksujakson, 6 kuukaudesta lähtien, edullisella todellisella vuosikorolla.

Ei määräaikaisia sitoutumista: voit maksaa saldon kokonaan pois tai tehdä minimimaksun kuukausittain (korkokuluja saattaa sisältyä).

Maksat ostoksesi ilman korkoa, jos tilauksen summa maksetaan kokonaisuudessaan tarjotun jakson aikana.

Tästä löydät kertaluottosopimusta koskevat ehdot, Klarnan yleiset luottosopimusehdot,  vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot., Klarnan käyttäjäehdot sekä Klarnan tietosuojaselosteen.

 

 

CHECKOUT – OMA MAKSUTAPA KAIKILLE

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Dots toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.        MobilePayn maksuehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.     Masterpassin maksuehdot [PDF]

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:                       OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP ja Mash (ent. Euroloan).

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

OP Osta laskulla

 OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteseloste

Mash                                 Lue lisää: Mash.com

Apple Pay

Maksutapa näkyy vain Apple-käyttäjille Safari-selaimella. Apple Pay ehdot löytyvät täältä