-When you add something to your life do it wisely- 

Moni teistä onkin varmasti jo huomannut että olemme saaneet aivan ihastuttavan uuden ruoka-sarjan Dotsiin, ruotsalaisen ADD:WISE:n. Tämän sarjan tuotteilla saat helposti lisämaustetta keittiöösi ja inspiraatiota ruoanlaittoon. Toivon mukaan monet teistä ovat ehtineet  jo tutustuakin brändiin ja ehkä jopa testaamaankin sen tuotteita. Vaikka näin olisikin, haluamme siitä huolimatta kertoa vähän taustatarinaa brändille ja syitä sille miksi me ihastuimme siihen heti ensinäkemältä.

ADD:WISE perustettiin vuonna 2014 Cecilia Falkin toimesta. Falk toimi aikaisemmin monia vuosia arkkitehtinä mutta se sai väistyä uuden intohimon tieltä. Falk kertoo saaneensa ajatuksen yritykselleen, kun törmäsi jatkuvasti epäkohtaan markkinoilla: tuotteet olivat joko kauniisti pakattuja mutta sisältö huonosti valmistettua, tai tuote oli sisällöltään priimaa mutta ulkokuori jätti parantamisen varaa. ADD:WISE:n tarkoitus onkin yhdistää nämä molemmat aspektit – kaunis ulkokuoren design yhdistettynä laadukkaaseen sekä kestävää kehitystä tukevaan sisältöön.

Super-hienolta kuullostaa, eikö?

Me olemme Dotsissa ainakin sitä mieltä, että ADD:WISE:n pakkaukset ovat niin kauniita, että niitä ihan mielellään jättää puolihuolimattomasti esille keittiön tasoille :)

 

 

ADD:WISE:lla on oma tehdas Tukholman läheisyydessä jossa kaikki tuotteet suunnitellaan, tuotetaan ja täytetään käsin. Täten varmistaen, että jokainen tuote on valmistettu rakkaudella ja kestävästi, samalla pitäen huolen ympäristöstä ja ihmisistä. Lisäksi, kaikki tuotteet ovat paikallisesti tuotettuja, orgaanisia ja noudattavat Fair traden sääntöjä. Tähän viitaten on brändin slogankin saanut merkityksensä: ”When you add something to your life do it wisely”.

Hienot puolet eivät kuitenkaan lopu tähän. Falk uskoo vahvasti oikeudenmukaiseen ja tasa-arvoiseen maailmaan, ja haluaa olla mukana tekemässä maailmasta hieman parempaa paikkaa. Tämän takia hänellä on oma sosiaalisen investoinnin ohjelma mikä on mukana tukemassa ihmisiä joilla on erityistarpeita. Tässä yrityksessä jos missä on sydän paikallaan. 

  

 

ADD:WISE:n tuotteilla on helppo piristää perinteisiä reseptejä. Esimerkkinä tästä, haluamme jakaa yhden ADD:WISE:n oman huippu-helpon reseptin jolla saat nostettua perinteiset popcornit aivan uudelle tasolle. Tarvitset vain maissinjyviä, pienen määrän voita, ADD:WISEN:n mustatryffeliöljyä sekä ADD:WISE:n yrttimerisuolasekoitetta. 

Laita kattilaan nokare voita sekä ADD:WISE:n mustatryffeliöljyä, lisää maissinjyvät joukkoon. Poksauttele maissinjyvät auki lämmittämällä niitä varovaisesti kattilassa. Heiluttele kattilaa koko prosessin ajan ja muista pitää kansi kiinni. Kun jyvät ovat kaikki auenneet, ota kattila pois liedeltä ja kaada popparit kulhoon. Mausta ne ADD:WISE:n yrttimerisuolasekoitteella. Helppoa kuin heinänteko!

Alkuperäisen reseptin löydät täältä: http://www.addwise.se/snacks

 

Innostuitko?

Dotsista löytyy ihania öljyjä, mausteita, limonaadia ja marmeladeja, NAM!

Lisäherkkuna haluamme tarjota teille maistuvan edun!

Kaikki ADD:WISE:n tuotteet -15% koko loppuviikon ajan.

Nyt kipinkapin verkkokauppaan tutustumaan!

https://www.dots.fi/collections/vendors?q=ADD%3AWISE

 

Psst. Dotsin tarjoiluvinkki: 

Kuohari-limonaadi

Lorauta lasin pohjalle hieman sitruuna-limonaadia ja kaada päälle kuivaa kuohuviiniä ja voilà – kesän suosikkidrinkki on valmis!

 

 

Heading

Additional content