ÄITIENPÄIVÄ HEMMOTTELUA – YOU ARE SO WORTH IT! – Dots

ÄITIENPÄIVÄ HEMMOTTELUA – YOU ARE SO WORTH IT!

ÄITIENPÄIVÄ HEMMOTTELUA – YOU ARE SO WORTH IT!
Julkaistu

Ensi sunnuntaina nostetaan liput salkoon ja juhlitaan äitejä! Äitienpäivä on ehdottomasti yksi suosikkijuhlistamme, sillä silloin saa hemmotella tai olla hemmoteltavana ja mikä parasta silloin saa viettää aikaa rakkaimpiensa kanssa!

Meille Dotsissa kaikkein suurin ilo on antamisen ilo, jolla rakkaan, läheisen tai ystävän voi tehdä suunnattoman onnelliseksi. Oli lahja sitten pieni tai suuri on ajatus tärkein. Ethän unohda, että itselleen voi myös suoda moisen ilon! TREAT YOURSELF GIRL!

Sunnuntain lähestyessä tulee pohtineeksi, mitä kirjoittaisi äidilleen äitienpäiväkorttiin kaikesta hyvästä mitä hän on lastensa eteen tehnyt vuosien saatossa sekä siitä mitä äitiys todella tarkoittaa. Meille äitiys on matka ehdotonta ja vilpitöntä rakkautta, joka kestää koko loppuelämän. Se ei kuitenkaan ole aina helpoimmasta päästä vaan usein monenlaista tunteiden vuoristorataa, miljoonia toiveita, uhrauksia, unelmia ja elämän muuttamista. Kaikki kuitenkin sen arvoista.

Uskomme sanontaan “ajatus on tärkein” ja siitä syystä syntyi omat korumallimme “I AM BRAVE” ja “MY TRUE NORTH”.

“I AM BRAVE on voimaannuttava ja palkitseva sanoma. Jokainen meistä tarvitsee joskus vahvistusta ja kannustusta joka auttaa meitä kohtaamaan vaikeatkin haasteet epäonnistumisen uhalla & antaa meille voimaa sekä sisäistä rohkeutta. -Olet urhea, pystyt siihen! Sillä voi myös sanoa läheiselleen miten urhea olet. Itse olen antanut I am Brave korut tyttärilleni, haluan että he muistavat että ovat urheita ja rohkeita ja pärjäävät kaikissa elämän haasteissa. Oman eläni urhein ihminen on äitini joka on raskaan työn ohessa antanut lapsillensa kaikkensa. Olen saanut elää lapsuuttani rakkauden ja pullantuoksun ympäröimässä kodissa käsittämättä kuinka tiukilla välillä on oltu. Hän on urhea. Tänä äitienpäivänä haluan antaa juuri hänelle I AM BRAVE korun, kertoa kiitollinen olenkaan hänen urheudesta.”

 

The D – factoryn korut on suunniteltu rakkaudella ja ne valmistuvat käsityönä Inarin järven saaressa, nuoren korusepän Jimi Kettusen käsistä. Jokainen viiva ja kirjain on käsin kaiverrettu puhtaaseen kultaan tai hopeaan.

Mikä on ihanampaa kun saada pikkumurusten valmistama aamiainen, vuoteeseen, itsetehdyt kortit, lahjat ja lämpimät halaukset – jokainen äiti muistaa ne aina!

Meidän Dots familyssä lapsia ja aikuisia on monen ikäisiä, osa saa ihanat itseaskarrellut kortit ja osa viettää äitienpäivää aikuisten kesken. Yhteistä kaikille kuitenkin on se miten paljon lämpimiä halauksia ja ajatuksia saadaan ja jaetaan.

Pakettiin me kuitenkin paketoimme ajatuksella ja rakkaudella valitun lahjan, joillekkin se on aikaa kestävä kauan toivottu tuote, joillekin se on suuhun nopeasti katoava herkku! Aamiainen tarjoillaan kauniisti katettuna Casablanca-astioista ja nautitaan kevätkukkien tuoksussa, itse askarreltu kortti korvataan hauskalla Yayan piirretyllä kortilla mutta halaukset ja laulut pysyvät samana.

Nauttikaa päivästänne äidit – Olette sen ansainneet!

Tiina

Tänä äitienpäivänä osa meistä on sujauttanut pakettiin nämä ihanuudet ja osa meistä toivomuslistalleen. Ainahan tämän vinkin voi myös jakaa puolisolleen

Happy shopping!

Hei!

Liity postituslistallemme