… is you! Lauloi Mariah Carey.

Mariahin lahjaa emme tänä vuonna lupaa toteuttaa, mutta sen sijaan lahjoittaisimme mielellämme paketin jos toisenkin hempeää hemmottelua, kodikasta kotoilua tai täydellistä tyyliä! Lahjahuolesi siis kaikki heitä ja nappaa nyt korvan taakse parhaimmat lahjavinkkimme kuusen alle tai pukinkonttiin.

lahjadeat-1

Hempeää hemmottelua…

  1. Gauharin Diffuser -huonetuoksun elegantti tuoksumaailma on ihana lisäys vaikka koti-spahan. Valitse appelsiininkukkainen Pomelo tai myskisempi Cloudlet. 35,00€.
  2. Unohda tänä jouluna pyjamat – jokainen nainen tarvitsee laadukkaan (ja kauniin) perustopin! Rosemunden Babette-pitsitopit ovat pehmeää silkki-puuvillasekoitetta ja täysin saumattomat. Valitse suosikkisi kuudesta eri sävystä. 49,00€.
  3. Hajuvesi on lahjojen klassikko. Korresin Velvet Orris -hajuvesi ilahduttaa pitkään pehmeän makealla ja kukkaisan puuterisella tuoksullaan. 42,00€.
  4. Washologin tuoksuvesi on lahja, jonka sujautamme tänä jouluna lahjakoriin kun lähdemme joulukylään! Vesi raikastaa vaatteet ja tekstiilit yhdellä suihkaisulla, antaen raikkaan loppusilauksen niin siivoukselle kuin tuuletukselle. Eteerisin öljyin hajustettu, ekologinen ja mieto tuoksuvesi mukautuu mutkitta myös silitysvedeksi ja on erinomainen sähköisyyden poistaja. Valitse mieluisin kuudesta eri tuoksumaailmasta ja kahdesta eri koosta. 19,90€ / 750ml ja 7,90€ / 100ml.
  5. Second Femalen unelman pehmeä Brook Kidmohair -neulehuivi on kuin halaus paketissa: lämmin ja pehmeästi ympärille kietoutuva. 119,00€.
  6. Edbladin hienostunut Hand Lotion -käsivoide kätkee kauniiseen kuoreensa käsiä tehokkaasti kosteuttavan ja ravitsevan voiteen, jonka ihana tuoksu jää juuri sopivasti iholle ilahduttamaan. Valitse tuoksuista Gardenia ja White. 16,00€.

 

lahjadeat-2

Kodikasta kotoilua…

  1. Kaunis herkku- tai lahjakori syntyy Edbladin puisen leikkuulaudan ympärille. Leikkuulauta on mangopuuta ja erittäin Instagram-kelpoinen!  24,90€.
  2. Mitäpä, jos poikkeaisit tänä jouluna yllättäen ystävän oven taakse ja veisit mennessäsi mukana kupit sekä glögipullon? Ib Laursenin keraaminen Casablanca-muki sopii suoraviivaisen esteetikon keittiöön. 8,90€.
  3. Edbladin puisen Cissi-keittiötarvikesarjan lusikat ym. ovat mieluisa lahja oman elämänsä MasterChefille tai kodin jauhopeukalolle. Kokoa näistä vaikka kokonainen setti! Sarjan Cooking-puulusikka 16,00€ ja puupihdit 14,00€.
  4. Suomalaisen Murena Decon pyykkietikat raikastavat ja puhdistavat kodin. Näillä lähtee joulupölyt loppiasena! Valitse omasi kuudesta eri tuoksumaailmasta. 15,95€.
  5. Pehmeä paketti voi olla muutakin kuin villasukat! Nordalin paimentolaistyylinen Tassel-tyynynpäällinen on trenditietoisen sisustajan mieleen. 29,00€.
  6. Anna lahjaksi ripaus valoa ja muista lähimmäistä Affarin kauniilla Vera-lyhdyllä, joka muistuttaa antajastaan aina iltojen pimetessä. 45,95€.

 

lahjadeat-3

Täydellistä tyyliä,..

  1. Dotsin oman The D Factory -sarjan aito hopeinen I AM BRAVE amuletti on ainutlaatuinen lahja, kun haluat muistuttaa, että juuri hän on (tai juuri sinä olet) kaunis, voimakas, rohkea! Amuletti on käsin Suomessa valmistettu. 42,00€.
  2. Hän, jonka matkassa kulkee arkenakin puoli omaisuutta, arvostaa laadukasta laukkua. Paul’s Boutiquen Mabel -laukku on täydellinen työ- ja arkilaukku. 109,00€.
  3. Tyylikkäät puhelimenkuoret ovat tämän hetken Must Have -tuote, josta ilahtuvat niin isommat kuin pienemmätkin. Richmond & Finch:n Hazelnut Stripes-kuoret suojaavat tyylillä iPhone 6/6S / 6 Plus ja iPhone 7 / 7 Plus mallit. 44,90€.
  4. Pieni ele, suuri ajatus! Gauharin kangaspäällysteiset hiusklipsit ovat käytännöllinen ja sievä lahja vietäväksi vaikka ystävien tai työpaikan pikkujouluihin. 11,00€.
  5. Balmuirin Italiassa valmistettu Lombardia-villahuivi  paisley-kuvioinnilla on ajaton klassikko, jonka laatu ja kauneus ilahduttavat saajaansa vielä vuosia. 229,00,€.
  6. Sargossan Redefined-korkokengät ovat jokaisen tyylilyylin unelma. Ainutlaatuisen pohjallisen ansiosta kengät mukautuvat kantajansa jalkaan taaten täydellisen käyttömukavuuden. Näiden paljastuessa paketista tiedät olleesi tänä vuonna erityisen kiltti! 295,00€.

 

Tip-Tap, siispä nyt jouluostoksille! Kun tilaat verkkokaupastamme ke 13.12 mennessä, saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen ja lahjat ehtivät huoletta jouluksi kuusen alle! Jos Se Oikea lahja on kuitenkin vielä keksimättä, poikkea myymäläämme, jossa Dots-tonttumme auttavat sinua ideoimaan ja löytämään sen lahjoista toivotuimman. Nyt onkin ihanin hetki poiketa sillä vietämme myymälöissä 11. – 17.12 Lahjaviikkoa, jolloin myymälämme täyttyvät lahjapaperin rapinasta, valmiista lahjapaketti-ideoista, joulutarjouksista, kipailusta ja tietenkin piparien tuoksusta! Lämpimästi Tervetuloa!

 

♥︎ Ihanaa joulun aikaa! ♥

 

 

 

Heading

Additional content