OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluamme jakaa kanssanne yhden syksymme ihanimmista uutisista: Dotsin tuoteperhe kasvoi syksyn aikana uudella tuotemerkillä! Saammeko esitellä: Ecoalf.

Espanjalainen Ecoalf on aitoa hyvän mielen muotia! Ja hyvän mielen muotia monella muullakin tavalla kuin vaateihastuksen tuoman euforian takia ( joka muuten sekin on tapaamisenne jälkeen taattu). Kerrommepa sinulle miksi!

ecoalf-kengät-dots-verkkokauppa

Vuonna 2012 perustetun espanjalaisen Ecoalfin visio ja missio ovat ihailtavat: rajallisten luonnonvarojemme huolettoman hukkaamisen lopettaminen ja kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden suunnittelu sekä valmistus – designista ja laadusta tinkimättä! Ecoalf auttaakin aktiivisesti mm. keräämään ja kierrättämään Välimeren alueen muovijätettä ja kalaverkkoja, ehkäisten näin omalta osaltaan meriä uhkaavaa saastumista. Merestä kerätystä muovista valmistetaan polyesterikuitua, josta valmistetaan kangasta, nauhoja, merkkejä – you name it! Näistä materiaaleista valmistetaan lopulta myös Ecoalfin tuotteet: tyylikkäät vaatteet, asusteet ja kengät.

ecoalf-tuotteet-dots-verkkokauppa

Kestävä kehitys on Ecoalfin arvojen pohja, josta merkki haluaa ponnistaa designissaan tasolle, joka ei kalpene muun muotiteollisuuden rinnalla, vaan on tyylillisesti ja laadullisesti kaikin puolin kilpailukykyinen. Kaukana onkin stereotypiset mielikuvat ekologisten tuotteiden tilkkutäkkityylisestä tunnelmasta. Ecoalfin ajattoman tyylikkäät mallit ihastuttavat ja takaamme, että näistä tulee vaatekaappisi klassikoita. Estetiikkaa, joka ei vanhene, joka sopii trenditärppien vierelle vuodesta toiseen. Ja ihastus vain vahvistuu, kun pääsee tuotteiden kosketusetäisyydelle – haastamme sinut kokeilemaan! Se tunne on kuin piste kauniin ajatuksen perään.

Vinkiksi vielä: erityiseti merkin untuvatakkeja kannattaa poiketa myymälöihimme halailemaan! Kun kerran asettuvat päälle, niistä ei haluaisi luopua millään. Talvella lämmittävät paitsi takkien laadukas rakenne, myös ajatus siitä, että nämä lämpökerrokset valmistuvat aivan konkreettisesta hyvästä. Kannattaakin olla siis nopea: nämä kaunokaiset eivät kauan henkareilla viihdy! Kertoivat karkaavansa heti tilaisuuden tullen uuteen kotiin hyvää mieltä jakamaan. Nappaa siitä osasi!

 

 Beacuse there is no planet B!

♥

 

Kuvat:  1. & 3. Dotsin oma kamera / 2. & 3. Ecoalf

Heading

Additional content