ALE alkaa

00

Päivää

:

00

Tuntia

:

00

Minuuttia

:

00

Sekuntia

Voi tätä pöhinää! Olet kuullut siitä kenties kaduilla, kulmilla ja kahviloissa. Ei, kyseessä eivät ole naapurikorttelin haamupäivät, jotka täyttävät kadut keltaisilla pusseilla. Tästä puhutaan sisäpiirissä, se saa huokailemaan ohikulkiessa ihastuksesta, ja jättää jälkeensä sädehtivän sydämen. Kyseessä on Dots Fashion Week Evening Partyt – FEP, niin kuin jo sinunkaupat tehneet tapaavat sanoa. Se saapuu kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä, Dotsin muotiviikkojen myötä. On yllätyksellisen ja muodikkaan viikon kohokohta, jossa talo täytyy iloisesta sorinasta, poreilevista laseista ja muodin hurmoksesta. Anna glitterkujamme johdattaa sinut peremmälle!

dots_glitter.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1010615 (2).JPGPöytä on katettu, cooleri täytetty, takahuoneessa kihartimet käyvät kuumina, ja suti vippaa viimeiset himmeät hileet poskille! Viikkojen valmistelut kiteytyvät tähän pääpäivään, ilma on sähköinen. Kun ensimmäiset vieraat astuvat sisään, talo täyttyy naurusta. Eikä se enää illan mittaan hiljene, vaan kohoaa puheen sorinan tavoin kovaa ja korkealle. Ei mene kauan kun Sargossat sujahtavat laatikoistaan innokkaisiin jalkoihin, sormet silittävät Campomaggi-laukkujen pehmeää nahkapintaa, Neo Noirin Nevada-topit vilahtavat sovituskoppien verhojen välistä, ja Ajlajkin viskoosi-silkkiunelmat lepäävät kassalle jonottavien käsivarsilla.

4.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYksi illan kohokohdista on muotinäytös, jonka tähtiä ovat Dotsin naiset – jokainen heistä catwalkin arvoinen, upea ja urhea! Aivan kuten tekin. Tässä muotinäytöksessä fiilis on rento, askelkuviot vapaat ja suunnittelemattomat kuviot kauneimmat. Jokainen kävely saa rohkaisevat aplodit, vaatteita saa catwalkin liepeiltä paitsi katsoa myös koskea, ja nopeimmat ostavat omansa jo mallien päältä.  Illan mittaan pyrkivät paitsi suupielet ylös, myös kyynel henkilökunnan silmäkulmaan – eihän perheestä voi puhua herkistymättä! Meille suurin ilo on jakaa tämä juuri teidän kanssanne.

8.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos satut astumaan kynnyksemme yli seuraavan kerran, kun oven toisella puolella odottaa FEP, emme varmasti käännytä sinua pois! Meiltä löytyy aina ylimääräisiä skumppalaseja, avoin syli ja aikaa juuri sinulle. Jos haluat kuitenkin sujahtaa kutsuvieraslistallemme, ja saada sen ihan virallisen kutsun – sen josta kaduilla, kulmilla ja kahviloissa kuiskitaan – niin kuuleppa tätä: liity VIP-listallemme ja kutsu on sinun! Liittymään pääset mm. verkkosivujemme etusivulta. Rullaa vain sivun alas, ja täytä sähköpostisi kohtaan “Haluamme sinut VIP-listallemme”. Enter ja maailmalle! Me nappaamme sinut matkaan, ja voi Babe, you better get ready for next FEP!

Heading

Additional content