Syksy saapuu myymälöihin jo vauhdilla. Tekisi mieli halailla pehmeän villaisia vaateunelmia, pukea kerroksia – olikohan aamun työruuhkassakin jo niin viileä, että aamu-unia voisi jatkaa huiviin kääriytyneenä? Syksyn uutuudet ovat ihania, niitä kannattaa tulla kurkkaamaan jo myymälöihin sekä verkkokauppaan. Pidetään kuitenkin vielä hetkinen aurinkolasit nenällä ja pisamat poskilla, kutsumme sinut kurkistamaan kevääseen 2018!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kööpenhaminan kansainväliset muotimessut (CIFF – Copenhagen International Fashion Fair) ovat yhdet Euroopan tärkeimmistä muodin alan kohtaamispaikoista, joidenka maailmaan myös me sukellamme kaksi kertaa vuodessa valitsemaan teille merkeistä ja trendeistä parhaimmat. Tämäkään syksy ei siis ollut poikkeus: elokuumme alkoi lentokoneen siivillä, aamun auetessa ikkunasta ja Tanskan rannikon siintäessä horisontissa. Muutaman intensiivisen messupäivän tulijaisina toimme erän tilauksia toinen toistaan ihanimmista muodin maistijaisista – kevät/kesä 2018, se todella tulee olemaan herkullinen!

dots-copenhagen-blogi_1.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dots-copenhagen-blogi_14.jpg

Murretun syksyn jälkeen kevät kuoriutuu esiin kirkkaana. Poimi mieleen jo punainen: niin kirkas ja ryhdikäs kuin syksylläkin ilahduttava lähes pinkki pikkusisarensa. Punainen saa kaivattua kontrastia intensiivisestä sinisestä ja vihreästä, joista erityisesti vihreä näyttää häkellyttävän hyvältä kuoseissa. Kuoseista puheen ollen! Keväällä ne inspiroituvat tuttuun tapaan kukkakedoista, mutta kukkien rinnalla ihastuttavat myös itämaiset vaikutteet.  Ja kuosit eivät kuulu enää vain yksityiskohtiin! Jos et jo aiemmin uskaltanut, nyt viimeistään ne puetaan yhtäaikaa niin housuihin kuin paitoihinkin.

Syksyllä neuleiden alta kurkkivat röyhelöt ja frillat vapautuvat piilosta, ja niiden annetaan kirmailla läpi puseroiden, mekkojen kuin housun lahkeiden. Sopivan kontrastin naisellisille yksityiskohdille antavat sporttivaikutteet – älä siis luovu tästä trendistä vielä! Seuraksi puemme tietenkin klassikot, rennot raidat ja ryhdikkäät ruudut, jotka täydentävät ajattomuudessaan mutkattomasti muita trendejä.

dots-copenhagen-blogi_10.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dots-copenhagen-blogi_2_edited-1.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevään ja kesän kengät – jo pelkästään niiden ajattelu saa ihomme kananlihalle! Jos sinunkin sisälläsi asuu kenkäkauneuden edessä kontrollin kadottava Tuhkimo, ota vinkki korvan taakse: ensi keväänä täydellisin kenkäpari löytyy meiltä!  Aivan kaikkea emme saa tietenkään vielä paljastaa, mutta voimme luvata, että tiedossa on ainakin herkullisia yksityiskohtia, tyylikästä mukavuutta ja tietenkin Sargossa heels to die for! Ennustuksemme lupailevat  t ä y d e l l i s t ä  kenkäkesää.

dots-copenhagen-blogi_8.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näitä ihanuuksia odotellessa sujuukin syksy sekä talvi siivillä. Onneksi loppuvuodenkin ajan tiedossa on paljon ihanaa! Pysy siis kuulolla sosiaalisessa mediassa (linkit löydät blogimme oikeasta sivupalkista) ja liity VIP-asiakkaaksemme. Tiedossa on mm. upeita etuja, muodikkaita tapahtumia ja sopivasti sädehdintää!

♥

Heading

Additional content