Huhut on totta! DOTS myymälä on nyt myös Savonlinnassa! Ensimmäinen POP-UP myymälämme ovet on nyt vihdoin avattu ja ensimmäinen viikko on takana. Fiilikset ovat muuttuneet jännityksestä rakastumiseen

Iso KIITOS kaikille teille jotka olette ehtineet jo Dotsissa piipahtamaan!Olemme saaneet lämpimän vastaanoton, todella paljon ihanaa palautetta ja tervetulotoivotuksia. KIITOS – olette tehneet ensimmäisestä viikostamme ihanan

Lifestyle-myymälä konseptillamme on jo pitkä historia takanaan, sillä Dots on toiminut Helsingissä 19 vuotta, verkkokauppa 6 vuotta & Turku 3 vuotta. Dotsin takana ovat perustajat Tiina Helminen, Sara Vähäpassi & myyntijohtaja Anna Brykner sekä joukko ihania Dots babejä, naisia jotka loihtivat elämyksiä juuri sinua varten.

Tiina Ja Sara luotsaavat myös Villa Tremondon maahantuontia. Villa Tremondon brändeihin kuuluu 12 kansainvälistä merkkiä, mm Second Female, Dante 6, Gustav & Mos Mosh, joiden tuotteista valitsemme parhaimman valikoiman ihanille asiakkaillemme. Näiden lisäksi etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia brändejä valikoimiimme. Erityisesti brändejä, joiden arvot kohtaavat omamme eettisyydestä, kestävästä kulutuksesta sekä kauneudesta tottakai! Tehotiimin tuorein lisäys Anna on tehnyt uransa visualistinä, jonka vuoksi myymälämme säihkyvät aina upeuttaan. Tämä on kaikkien vahvuuksia käyttämällä todellinen DREAM TEAM!

Mitä on DOTS? Tavoitteemme on että Dots enemmän kun vain vaatekauppa, se on lifestyle ja jokainen käyntisi meillä on elämys!

 ​Olemme valinneet myymäläämme laajan valikoiman tunnettuja, etupäässä skandinaavisia vaatemallistoja, asusteita ja kenkiä, esimerkkinä  Sargossan patentoidut korkokengät ​ainoana Suomessa. Valikoimistamme löytyy Washologin ekologiset pyykinpesuaineet, ekologista kosmetiikkaa, herkkuja ja ihastuttavia laadukkaita sisustus tuotteita.

​Savonlinnaan odotamme myös paljon ulkomaalaisia turisteja ja siksi tuomme entistä enemmän suomalaisia brändejä, mm. Hálo from north, Lumi, Gauhar, NannaSan ja Riikka Coulture esimerkkinä ja toivommekin että sitä kautta voimme auttaa Suomalaisia aloittavia brändejä saamaan jalansijaa ja tunnettavuutta.

Hálo from North on meille tärkeä ja läheinen brändi joka tuo Särestöniemen taiteen jokaisen naisen ylle. Onneksemme Hálon perustajat, Suunnittelija Jukka Puljujärvi ja Marta Valtovirta, tulevat vierailemaan to 4.7 Savonlinnaan ja Dotsissa vietetään silloin Hálo päivää. Näin ollen voit tavata heidät paikan päällä ja kuulla lisää inspiraatiosta Reidar malliston takana!

Savonlinnan myymälässämme aiomme viedä elämyksen vielä pidemmälle ja tuoda tarjolle muotia, kauneutta, hyvinvointia ja kulttuuria. Myymälämme on ihastuttava kolmekerroksinen tila, jonka yläkerta on ilmava ja rento loma henkinen lifestyle osa, toisen kerroksen parvelle on rakentumassa suunnittelioiden näyttelyitä ja myymälässä vieraillee kesän mittaan yllätysvieraita. Alakerran OUTLETISSA voit tehdä super löytöjä outlet hinnoin!

Ilmoittelemme tapahtumista Dotsin somessa joten seurailkaapa sitä tarkasti!

@dots_stores Facebook Dots Helsinki ja Dots Turku

STAY TUNED!

 

Heading

Additional content