Alennusmyynnit ovat nyt kuumimmillaan ja myymälät ovat täynnä mitä houkuttelevampia tarjouksia. Me Dotsissa haluamme auttaa sinua selviytymään ale-hulinasta parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi haluamme jakaa käytännön vinkkejä alennusmyynteihin liittyen.

1. VARAA TARPEEKSI AIKAA

Alennusmyynnit ovat usein yhtä hulinaa ja väriloistoa. Myymälöissä pitää kiirettä ja tästä johtuen tavarat saattavat olla sikin sokin. Kannattaa siis varata kunnolla aikaa alemyynteihin, jotta saat käydä koko valikoiman rauhassa läpi ja sovittaa kaikki upeat löydöt henkilökuntamme kanssa.

2. TARKISTA SOVITUS REKIT

Kannattaa aina tarkistaa sovitettujen vaatteiden rekki, sillä myyjät eivät ole välttämättä ehtineet viedä sovitettuja vaatteita paikoilleen ja niiden joukosta saattaa löytyä aarre, jos toinenkin.

3. PUKEUDU MUKAVASTI

Valitse vaatteet, jotka saat helposti päälle ja pois.

4. ALUSVAATTEET

Pue puuterin väriset yksinkertaiset alusvaatteet aleostoksille ja siten minimoit vaaleiden ja läpinäkyvien vaatteiden ostoriskit.

5.SÄILYTÄ HARKINTAKYKY

Kauniskaan aletuote ei ole löytö, jos se ei istu hyvin tai jos sille ei ole käyttöä. Älä siis sokaistu täysin hulluista aleprosenteista vaan pidä järki päässä. Toisaalta, me Dotsissa uskomme tiettyyn  "rakkauteen ensi silmäyksellä" - tunteeseen ja toisinaan täytyy heittäytyä sen vietäväksi. Joskus riskiostoksesta saattaa kuoriutua se täydellisin lempivaate.

6. KIVIJALKAMYYMÄLÄT

Kannattaa poiketa aleostoksille pieniin kivijalkamyymälöihin, sillä sieltä löydät persoonallisemmat valikoimat ja paremmat tarjoukset unohtamatta mitä ihaninta palvelua - henkilökohtaista ja hemmottelevaa!

7. ARJEN LUKSUSTA DOTSISSA

Jos sinulle maistuu kuohuva ostosten lomassa oli kyse sitten aleostoksista tai ihanista uutuuksista, niin hihkaise DOTS tyttöjä hihasta ;)

8. KLASSIKKOTUOTTEET

Ale aikaan kannattaa myöskin selata löytyykö valikoimasta klassikkotuotteita - hyvän onnen sattuessa sinua vastaan tulee helmi, jolle on käyttöä pitkään!

9. OTA OMA TYYLITUOMARI MUKAAN

Kaikki on kaksin mukavampaa, etenkin shoppailu. Ota ystäväsi mukaan alennusmyynteihin ja toimikaa toistenne makutuomareina. Saatamme joskus olla hieman kangistuneita omiin tapoihimme ja siksi myös usein pukeudumme tietyllä tavalla. Ystävä voi kuitenkin olla juuri se rohkaiseva voima, joka saa sinut kokeilemaan jotain täysin uutta.

10. PIDÄ SILMÄT AUKI

Vaikka olisit käynyt jo kaikki alennusmyynnit läpi niin kannattaa pitää silmät ja korvat auki. Lisäämme alennukseen jatkuvasti uusia tuotteita ja haluat varmasti olla ensimmäisenä paikalla valitsemassa parhaat päältä. Liity VIP-asiakkaaksemme ja saat ensimmäisenä tiedon uusista aletuotteista!

Heading

Additional content