_mg_9540

Olet juuri astunut sisälle uudistuneen virtuaalisen kotimme (www.dots.fi) takahuoneeseen. Olemme rakentaneet niin siellä kuin täälläkin rakenteet rakkaudella, ja puunanneet pinnaksi uusiksi. Ethän pahastu pienistä muruista oven suussa, remontin jäljiltä on vielä pientä hiottavaa.

Astu peremmälle – kenties olet poikennut meillä ennenkin, kenties olet uusi. Paikallaan on varmasti sananen jos toinenkin molemmin puolin, mutta annathan meidän aloittaa. Aloitetaan tärkeimmällä: Dots-juuremme ovat rakkaudessa muotiin, kauneuteen (sisäiseen & ulkoiseen) sekä hyvinvointiin. Haluamme tarjota kokemuksia, elämyksiä ja onnenvälähdyksiä arkeesi. Jakaa kanssasi parhaimmat löytömme: ne täydelliset ja ajattomat vaatekaapin aarteet, silkkipaperiin käärityt lahjaideat, kotikylpylän luottotuotteet ja arjen isot sekä pienet sisustusunelmat. Uudistuksien myötä tämä kaikki on toivottavasti entistäkin paremmin ulottuvillasi: ei vain ovikynnyksen toisella puolen Fredrikinkadulla tai Linnankadulla vaan myös tietokoneesi tai mobiililaitteesi päässä. Siispä arjen pakopaikka ihan muutaman hassun näppäimen ulottuvilla. Toivomme, että tämän virtuaalisen maailman kautta pääset tutustumaan meihin yhä paremmin: kuulla, mistä meillä parhaillaan pöhistään, kurkkia ketkä meillä ovat käyneet kylässä, ja tutustua entistä paremmin meiltä löytyviin palveluihin.

Ja tämä kyseinen blogi, tämä on eräänlainen “takahuoneen muistikirja” – tiedätkös, sellainen kultasivureunuksin painettu kirjanen, jota vaalitaan pöytälaatikossa jotain erikoskäyttöä varten ja, kun se viimeinen pääsee käyttöön, sinne kirjoitetaan ajatuksella ja rakkaudella.  Täällä kerromme Dots-maailman ilmiöistä sekä tapahtumista, ja kirjaamme ylös mainitsemin arvoiset ajatukset sekä ihastukset. Täällä kerrotaan myös “Dots-baben” elämästä: naisen, joka elää Dots-ideologian mukaisesti. Naisen, jonka kuppi on useimmiten puoliksi täynnä, jonka vaatekaappi on aina yhden unelman vajaa ja, jonka ruokapöydän äärellä on aina tilaa ystävälle, tutulle, rakkaalle ja monelle desibelille naurua. Odotas vain, tapaat hänet pian!

Siinä ollessasi, tee olosi mukavaksi ja ole kuin kotonasi – toivomme että viihdyt!

Kuvasta kiitos: Dorit Salutskij

Heading

Additional content