mos-mosh-naisten-farkut

Jos kysyisit Dots Baben elämän aakkosia, olisi F-kirjain tietysti farkut. Farkut, farmarit, denimit. Ne ovat vaatekaapin klassikko, jotka tunnetusti vaativat pitkäjänteisyyttä sovituskopissa ja jakavat käyttäjänsä usein kahteen eri lahjeleiriin: kapeaan tai siihen vähän leveämpään. Ovat ne jopa niin klassikko, että ansaitsevat mielestämme tänä vuonna ihan kokonaisen oman kuukauden.  Lokakuu onkin Dotseissa farkkukuu!

Ennen kuin kerromme farkkukuun eduista, nappaa korvan taakse kootut farkkuvinkkimme:

♥︎  Nappaa napakka. Farkkuostoksilla kannattaa suosia tyköistuvaa väljän sijasta. Farkut muovautuvat lopulliseen muotoonsa vasta käyttäjänsä yllä, joten oikeassa koossa ei usein ensisovituksella juuri ylimääräistä ole. Mitä enemmän farkuissa on elastaania, sitä enemmän farkut käytössä myös venyvät. Pitkäjänteisyyttä ei siis kannata unohtaa sovituskoppiin, farkkujen lopullinen sisäänajo vaatii usemmatkin käyttökerrat.

♥︎  Vältä vyönlenkkiotetta. Kun puet farkkuja, nosta farkut aina “kauluksesta” tai napakasti vyötärökaitaleesta. Älä nosta housuja vyönlenkeistä, kestävimmätkin tikkaukset rikkoutuvat riuhtomisesta!

♥︎  Onko mallilla väliä? On olemassa ohjenuoria, jotka voivat auttaa denimviidakossa navigoimiseen ja omalle vartalolle mieluisimman farkkumallin löytymiseen. Kuitenkin enemmän kuin vinkkeihin tai ohjeisiin, me uskomme, että täydellinen farkkumalli on aina kantajakohtainen.  Se mikä tuntuu omalta, joka näyttää omaan silmää hyvältä, saa päät itsevarman ferkkupepun perässä kääntymään  – ei vain oikea leikkaus ja tietty malli. Ei kuitenkaan huolta, denimviidakossa ei tarvitse silti seikkailla yksin. Nappaa  rohkeasti myyjäämme hihasta, paljastamme sinulle farkkuvalikoimamme salat ja autamme mielellämme sen mieluisimman mallin löytymisessä.

♥︎  Pesemättä paras. Vältä farkkujen pesemistä mahdollisimman pitkään, näin säästät erityisesti tummien ja mustien farkkujesi väriä. Pesun sijasta tuuleta farkut käyttökertojen välillä henkarilla tai laita farkut muovipussissa yöksi pakastimeen. Kun pesua ei voi enää välttää, pese farkut käsin tai 30° hienopesussa ilman linkousta. Pese farkut aina nurin päin napit ja vetoketjut kiinni. Jätä koneeseen myös pesun ajaksi tilaa, joten älä täytä rumpua äärimmilleen – ota myös huomioon, että farkuista voi pesussa irrota väriä! Älä käytä huuhteluainetta (se heikentää elastaanikuituja), äläkä koskaan rumpukuivaa farkkuja. Tarkista myös pesuaineesi sisältö ja käytä vain valkaisuaineetonta pesuainetta. Me suosittelemme Washologin ekologista ja nestemäistä kirjo- sekä valkopesuainetta, joka puhdistaa vaatteesi ilman valkaisuaineita tai keinotekoisia hajusteita.

♥︎  Kohtele kauniisti. Kuivaa farkut pesun jälkeen henkarilla ja venytä kevyesti pystysuunnassa. Säilytä farkut henkarilla tai ilmavasti viikattuina, venymisen estämiseksi aina napit ja vetoketjut kiinni.

 

Jos Dots Baben elämän aakkosissa F-kirjain on farkut , on M-kirjain Mos Mosh. Vuonna 2010 perustettu tanskalainen farkku- ja vaatebrändi on farkkuaarteemme, jota emme halua visusti vaalia itsellämme vaan jakaa estoitta kanssasi. Tiedämme nimittäin kokemuksesta, että laadukas farkkumerkki ei ole itsestäänselvyys vaan pitkäjänteisen etsintätyön ja satojen eri farkkujen testauksen antoisa lopputulos. Ja babe, kun se oikea osuu kohdalle, siitä pidetään tiukasti kiinni ja esitellään ylpeydellä kaupungilla!

Siksi lokakuun ainutlaatuisena VIP-asiakasetuna kaikki ihanat Mos Mosh farkkumme -15% ! Etu on voimassa vain myymälöissämme, joten poikkea sovittamassa sinulle täydellisin farkkumalli, liity VIP-listallemme (jollet jo ole!) ja nappaa etu talteen!

 

Because jeans are always a good idea!

♥

Kuva:  Mos Mosh

Heading

Additional content