Tällä kertaa Dotsin kuuluisat FEP juhlat saivat säteilevien vieraiden lisäksi upeita kunniavieraita. Muun muassa Riikka Couturen perustaja Riikka Ikäheimo oli paikan päällä ja Dotsista voikin nyt ja tulevaisuudessa löytää brändin ajatonta T-paita mallistoa, jonka ostaessasi saat Riikka Couture X Pauligin tumma paahto kahvin Toimithan nopeasti, sillä niitä on saatavilla vain rajoitettu erä!

Parasta Riikka Couturen tuotteissa ei ole pelkästään kauniit vaatteet ja sulavat linjat, vaan itse tarina siitä mistä tämä kaikki lähti. Riikka on elävä esimerkki siitä, kuinka meistä jokainen voi saavuttaa unelmansa kunhan vain jaksaa uskoa itseensä. Tänään tämä upea nainen, jolle sanottiin ettei hän voisi ikinä päästä muodin huipulle on tehnyt iltapukuja Holywoodin tähdille, kuten meidän All Time idolille Britney Spearsille ja Bebe Rexhalle, vain muutaman mainitaksemme.

MITÄ HERKUTTELIMME

Helsingissä Fashion Evening Partyissä nautimme Ranskalaisia suolaisia ja makeisia, jotka tulevat suoraan Pariisin Ladureestä! Ihana Sam on vasta perustanut Chez Janet nimisen kahvilan Helsingin Bulevardille, joka on aivan hurmaava. Turussa saimme herkutella ihana leipomo Grynin suussa sulavia juureen leivottuja luomu herkkuja! Leipomo Gryn sijaitsee samassa korttelissa Dotsin kanssa ja voitkin seurata leipomon facebookista päivittäin vaihtuvia leivonnaisia.

TÄHTIOHJELMAA

Tämän lisäksi, meillä oli vierailevina tähtinä Nina Korresilta tekemässä upeita huuli & kulmameikkejä Korresin tuotteilla sekä New Hairstoresta Nina kaima loihtimassa tukkataikoja ihanille vierailemme. Mutta ei tässä vielä kaikki. Nämä upeat illat kruunasivat 200 euron arvoiset ARVONNAT! Helsingin FEP arvonnan voittaja pääsi ystävän kanssa LIVING DAY SPAN hemmoteltavaksi Thelma & Louise jalkahoitoon ja Turun arvonnan voittaja pääsee tekemään hiuksilleen valitsemansa muodonmuutoksen Hiusmuotoilua tunteella kauneushoitolaan<3

Haluamme kiittää Korresia & Gauharia ihanista giftbagägeistä ja olemmekin juuri saaneet ihania Gauharin uutuuksia myymäläämme rajoitetun erän. Tervetuloa tutustumaan!

MUOTINÄYTÖS STARAT

Iltojen aikana, meillä oli tietenkin tuttu muotinäytös, mutta tällä kertaa saimme nauttia entistäkin upeammasta näytöksestä, sillä malleina toimivat meidän upeat DOTS BABE asiakkaat, jotka suorastaan sädehdivät lavalla aivan kuten huippumallit suoraan Pariisin fashion weekiltä. Miten meillä onkaan näin ihania kantiksia? Suurkiitos malleille!

IHANAT VIERAAT & ILLAN TUNNELMAA

Kiitos kaikille upeille juhlavieraille ja yhteistyökumppaneille!

Heading

Additional content