Moni on varmasti huomannut kahvin vaikutuksen piristäjänä. Nyt voimme kuitenkin tutustua miten aamukahvisi suodatetut purut voivat hyödyntää myös ihoasi.

Haluamme ylpeänä esitellä Dotsiin saapuvan uuden ihonhoitosarjan, joka on uskomatonta kyllä, tehty täysin kierrätetyistä kahvinpuruista ja luonnollisista ainesosista. Kahvinpuruja on jo pitkään käytetty kauneudenhoidossa, mutta käsitys sen hyödyistä sekä käyttäjälle, että ympäristölle on täysin uudistettu grumsin myötä.

Grums aarhus on perustettu Tanskan pienessä kaupungissa mieskolmikon, Mikkelin, Rasmuksen ja Simonin toimesta. Heidän valmistamansa tuotteet ovat loistavia ihonhoitoon, sillä enemmän kuin 99% kahvin sisältämistä ravintoaineista jäävät kahvinpuruihin suodatuksen jälkeen.

Tuotteet sisältävät luonnostaan paljon samoja piirteitä, kuin mitä monet suuret kosmetiikka yritykset lisäävät tuotteisiinsa käyttäen ylimääräisiä kemikaaleja. Kolmikko puolestaan vannoo luonnollisuuden perään ja grumsin tuotteet ovatkin vapaita parabeeneistä, hajusteista, allergeeneistä sekä väriaineista. Tällä hetkellä saatavilla ovat kasvojen, käsien sekä hampaiden kuorinta-aineet, jotka kaikki ovat testattuja ennen markkinoille saapumista jopa 120 henkilöllä ja laadukkuus on varmistettu yli 12 kuukauden valmistusajalla.

Me Dotsissa arvostamme eettisyyttä ja haluamme myymiemme tuotteiden välityksellä heijastaa arvojamme. Tästä syystä, hienoa on se, että grumsin käyttämät kahvipurut kerätään päivittäin tanskalaisista kahviloista, jonka jälkeen ne kääritään sokeriruokosta valmistettuun ympäristöystävälliseen kasviperäiseen muoviin matkalle valmistukseen. Onneksemme grumsin perustajat havaitsivat kahvipurujen toimivuuden luontaisena solujen uudistajana sekä rikkaana antioksidanttien lähteenä, sillä jätteenä kahvinpurut kerryttäisivät yli 50 tonnia vuodessa pelkästään Tanskassa.

Kuten grums, myös Dots uskoo tuotteiden läpinäkyvyyteen ja siihen, että jokaisella asiakkaalla on oikeus tietää tarkalleen mitä käyttämänsä tuotteet sisältävät ja vielä tärkeämpää, mitä laittavat iholleen. Tästä löydät grums aarhusin tarkat tuotesisällöt.

 

Heading

Additional content