notebookofdots_heinakuu.png

Jos kalenteria on uskominen, elämme heinäkuuta. Se hiipii kalenterin sivuille hiljaa, huolettomasti laskeutuu arjen ylle. Huoleton heinäkuu, miltä se tuntuu?

Huoleton heinäkuu on auringossa nautitti työlounas, pitkäksi venynyt ilta puistossa, kasvoilta unohtunut arkimeikki tai laiskan ihanat päiväunet. Se on kevyesti kesäyössä tuoksuva puhdas pyykki, hetki saunan verannalla pyyhkeeseen kietoutuneena, kainalossa kulkeva korikassi jonka pohjalle eksyy toisinaan pullo cavaa, mekko jonka helma kohoaa rohkeasti kesätuleessa taivasta kurotellen.

Joku sanoisi, että heinäkuussa tahti hidastuu. Voipi olla! Meillä se kuitenkin kiihtyy, yltyy ihan hulinaan asti sillä myymälöissämme ja verkkokaupassamme pauhaavat kesäalennukset parhaimmillaan. Mitä sitä kieltämään, hieman haikein mielin luovumme kesän aarteistamme: siitä haalariasusta, jonka pitsisomisteet keräävät yllään kehut; topista, joka on kevyt kuin kesäaamu; farkuista, jotka tuovat kirjaimellisesti säihkettä arkeen tai sandaaleista, jotka kantavat itsevarmasti läpi töiden ystävien luo meren rantaa.  Jos siis tunnistit omasi, olethan ihana ja annat kaunokaisillemme uuden kodin – lievität luopumisen tuskaa!

 

Hulinasta huolimatta, annamme hetkeksi tahdin hidastua täällä blogin puolella, käännämme sivua seuraavan kerran vasta elokuussa. Sillä aikaa, poikkea kuitenkin peremmälle myymälöidemme tai verkkokauppamme puolelle. Astu rohkeasti kynnyksen yli – saatammepa innostua tarjoamaan vaikka lasin kuohuvaa! Juuri niin huolettomia me heinäkuussa olemme. ♥

Kuvat: Washologi & Edblad

Heading

Additional content