Kesä on vaihtunut syksyyn. Sadepilvet ovat korvanneet auringonpaisteen. Ruska on värittänyt maisemat uusin värein. Valontäyteiset päivät ovat muuttuneet pimeisiin iltoihin. Näissä hämärtyvissä ja viilenevissä illoissa on jotain todella maagista.  

Lokakuu. Mitä se sitten tarkoittaa?

Olemme vihdoin saavuttaneet sen ajan vuodesta, kun voi ihan rauhassa jäädä löhöilemään sohvan nurkkaan pitkän päivän päätteeksi. Pimeät illat ja viileät kelit eivät enää houkuta lähtemään ulos reippailemaan, vaan sen sijaan koti-ilta tuntuu paljon mukavammalta vaihtoehdolta. Hektisen arjen keskellä onkin tärkeää muistaa välillä pysähtyä ja olla vaan. Muistetaan pitää itsestämme huolta ja harjoittaa juuri niitä asioita, joista tulee itselle hyvä olo. Hyggeillä.

Nappaa Dotsin vinkit talteen ja heittäydy sinäkin hyggeilemään!

 

1. It's all about the feeling

Aloita tunnelmanluojasta, eli kynttilöistä. Kynttilöitä, kynttilöitä ja kynttilöitä! Me Dotsilaiset RAKASTAMME niitä. Oli kyseessä sitten tuoksukynttilä, tuikkuasetelma tai näyttävä lyhty, me emme saa niistä tarpeeksemme! Kynttilänvalo saa hetkessä aikaan ihanan rauhan; niin mielessä kuin kropassa. Se myös herättää henkiin erilaisia muistoja joissa on ollut tunnetta mukana. Ehkä ensitreffit puolison kanssa, tai onnelliset juhlapyhät perheen kesken. Ehkä kynttilänvalo muistuttaa sinua tietystä kirjasta jonka luit vuosi sitten, tai viinistä jonka ystäväsi tarjosi sinulle pitkän viikon päätteeksi. Oli miten oli, muista hemmotella itseäsi ainakin kerran viikossa kynttilänvalon äärellä.

 

 

2. Treat yourself

Pimeisiin syysiltoihin kuuluu ehdottomasti myös lämmin tee. Sen voi nauttia, vaikka terveellisenä jälkkärinä tai rauhoittavana iltajuomana. Dotsista löytyy laaja valikoima erilaisia teitä erilaisiin tarkoituksiin. Kun makeanhimo iskee, kokeile Teministerietin lakritsinmakuista rooibos -teetä. Jos taas haluat rauhoittaa mieltä ja kehoa pitkän päivän päätteeksi, valitse rahoittava Ayurveda Calm -tee. Meillä Dotsilaisilla on ainakin teepurkit kovassa käytössä läpi syksyn ja pitkän talvenkin. Tällöin kannattaa valita tee, jossa on myös kaunis ja sisustukseen sopiva pakkaus niin paketit voivat lojuta puolihuolimattomasti keittiön tasoilla ilman omantunnon tuskia! Me olemme ainakin ihastuneet Teministerietin kauniin pelkistettyyn designiin.

Psst. Oletko jo kokeillut Dotsin suosikkia, Champagne teetä? Vaikka samppanjaa ei voikaan ihan joka ilta nauttia, niin voit järjestää pienen hemmotteluhetken itsellesi teen muodossa.

 

3. Make yourself comfortable

Nyt kun on saatu luotua tunnelma kynttilöiden avulla ja laitettu teevesi kiehumaan, mitä seuraavaksi? No tietysti olo mukavaksi! Meidän Dotsilaisten ykkösvalinta sohvaillalle on pehmeä ja ylisuuri villamohair-neule. Se lämmittää ja tuntuu ihanalta ihoa vasten. Kuin lämmin halaus. Vielä kun saa villasukat jalkaan ja hiukset ponnarille, niin ollaan valmiita käpertymään sohvalle hyvän kirjan tai leffan pariin. Täydellistä.

4. Observe

Sohvan nurkasta on myös helppo tarkkailla kotia. Onko minun hyvä olla täällä? Tuntuuko kotini kodilta? Kaipaako jokin nurkka uudistusta? Dotsista saat inspiraatiota niin kodin sisustukseen kuin yleiseen fiilikseen. Meiltä löydät tyynynpäälliset, viltit, lyhdyt, kynttilät, tarjottimet, peilit, maljakot - kaikki mitä tarvitsen uuden ilmeen luomiseen. Kurkkaa verkkokauppaamme tai tule fiilistelemään paikan päälle. Mikä olisi ihanampi tapa viettää sadepäivää, kun inspiroitua kivijalkaliikkeessä?

 

 

Verkkokaupastamme löydät kauniita tuotteita joilla saat piristettyä kotisi ilmettä!

It's the little things that count.

 

 

Saat nyt koko lokakuun ajan -15% alennuksen kaikista sisustustuotteista niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälöistämme. Nyt on siis otollinen aika fiilistellä kotona ja päivittää ilme sesongin mukaiseksi!

Käytä koodia SISUSTUS15 lunastaaksesi etusi.

 

Tunnelmallinen kynttilänvalo. Lämmin yrttitee. Mukava neule. Pehmeät tyynyt. Niistä koostuu Dotsin syksyfiilistelyt.

Mistä sinun syysiltasi koostuvat?

 

Heading

Additional content