Tänä vuonna odotamme joulua erityisen paljon. Siihen saattaa liittyä ulkona vallitseva pimeys, jota joulu (ja tänään myös LUMI!) valoisasti ilahduttaa. Kynttilät ovat sytytetty ja jouluvalot viritetty – se jos joku tuo joulumieltä meistä jokaiselle.

Dotsin tontut ovat paketoineet valmiita lahjapaketteja teitä ja läheisiänne varten ja koristelleet ulkoikkunan lisäksi myymälämme sisältä. Haluamme myymälämme tuntuvan teille kuin jouluiselta olohuoneelta, jossa joulukiireet väistyvät tieltänne ja voitte nauttia ehkä kupillisen kahvia lahjaostosten lomassa.

Samaa tunnelmaa haluamme luoda myös verkkokauppaamme, joka on ollut pienellä tauolla vaikeuksien vuoksi. Joulun pyhinä kannattaa olla silmä tarkkana verkkokauppaamme kohti; yllätyksiä on luvassa!

Valmiiksi paketoidut joululahjat ovat VIP-asiakkaillemme -15%. VIP-asiakkaaksi voit liittyä nettisivuillamme tai myymälöissämme.

Tänä vuonna dotsilaiset juovat kuuman glögin sijasta glumppaa. Tiedättekö mitä se on?

kuva: https://musla.fi/kirsikka/glogiskumppa/

Glumppa on glögiskumppaa. Aluksi lasin pohjalle kaadetaan kylmää glögitiivistettä – joko terästettyä tai alkoholitonta, tilanteesta riippuen – ja päälle kylmää skumppaa. Näin helposti ja nopeasti valmistuu upean pirskahteleva joulujuoma!

Vaikka vielä on viikko jouluun, niin haluamme jo näin etukäteen toivottaa lämmintä, glumpantäyteistä ja mitä parhainta joulua teille jokaiselle!

 

Heading

Additional content