Joulukuu on täällä ja eilen saimme vihdoin avata ensimmäisen luukun joulukalenterista<3 Tänä vuonna löytyy joulukalenteristamme suklaan lisäksi muitakin aarteita, sillä meiltä löydät mitä kauneimpia joulukoristeita, kardemummalla kuorrutettua lakritsia sekä käsintehtyä suklaata ripauksella kultahippuja ja vaikka mitä muuta ihanaa!

Jos joulutunnelma on ollut tähän asti hieman hukasssa, löytyy se viimeistään joulukuusen tultua kotiin. Kuusi on kotisi sydän, jonka voit koristella Yayan hauskoilla eläinkoristeilla tai Khannaksen upeilla käsintehdyillä lasipalloilla - rakkaudella yhdessä perheesi pienempien tai suurempien kanssa!

"Mistä Dotsin joulu koostuu? Tunnelmalliset valot valaisemassa peilien kulmia, häivyttämässä päässä pyöriviä pulmia. Glitter-pallot kiiltelemässä valojen kanssa kilpaa, tähdittämässä pimenevää talvista iltaa. Suussa maistuu lakritsi tai makea suklaa, ne hetkessä hyvän fiiliksen tuplaa. Tutut joululaulut taustalla pauhaa, ne tuovat mielelle ihanaa rauhaa. Vielä kun saa jotain ihanaa rakkaallensa ostaa, ja sen pöydän päälle muilta salaa nostaa, ja kauniisti saa lahjan pakettiin taitella, sekä kauniit rusetit vielä koristeeksi laitella. Tärkeintä ei kuitenkaan ole miltä paketti näyttää, vaan miten sen antaminen toisen kasvot hymyllä täyttää." - By Dots Babe Mira

 

HANKI JOULULAHJAT AJOISSA

This image has an empty alt attribute; its file name is god-helg.jpg

Mikä onkaan sen ihanampaa kuin antamisen ilo?<3 Pidit sitten shoppailusta tai et - meidän ihanat DOTS BABET tekevät siitä mukavaa ja auttavat sinua löytämään SEN täydellisen joululahjan! Kuten meidän Karoliina sanoo "This is not shopping… It's retail therapy", lupauksemme on taata sinulle ihana ostoshetki!

Joulu on ehdottomasti meidän Dotsilaisten mielestä vuoden parasta aikaa, sillä se on juhla jolloin saamme viettää aikaa rakkaimpiemme kanssa, hemmotella toisiamme ja antautua täysin rentoutumiselle. Hemmotellaksemme sinua, olemme paketoineet valmiiksi mitä ihanimpia lahjaideoita, joista voit valita suosikkisi. Meidän sydämet ovat tänä vuonna valloittaneet Solstickanin glamour palosammuttimet ja -viltit, jotka ovat myös kauniita, mutta sitäkin hyödyllisempiä. Tämä kultainen kodin pelastaja on täydellinen lahja oman elämäsi sankarille, tai suojaamaan rakkaitasi turvallisuudella sekä ajattomalla designilla.

Toinen ehdoton katseenvangitsija on The D-Factoryn korusarja, jotka on Dotsin omaa tuotantoa - suurella sydämellä suunnitellut korut valmistetaan Inarin järven rannalla Suomalaisen kultasepän toimesta aidosta kullasta tai hopeasta. I AM BRAVE tai MY TRUE NORTH vaalivat ajatusta suomalaisuudesta, sekä rohkeudesta. Tämä on lahja, josta ei puutu ajatusta ja ilo kestää läpi elämän.

JOULUPÖYDÄN KATTAUS

This image has an empty alt attribute; its file name is 20191111_130645027_ios.jpg

Joulupöydän kattaus ja koristelu on yksi joulun kohokohdista - Inspiroidu perinteisen tontunpunaisen sijaan hillityistä ja syvistä sävyistä, jotka korostavat joulukattauksen juhlavuutta.

Heading

Additional content