ALE alkaa

00

Päivää

:

00

Tuntia

:

00

Minuuttia

:

00

Sekuntia

Toiset istuvat laiturin nokassa, varpaat hipovat veden pintaa. Lämmittävät mökkisaunan, ja pulahtavat saunan lauteilta veden vilpoiseen syliin. Kaukana vastarannalla palaa kokko. Ja kesken kauneimman kesäyön, ei uikkareita pueta.

juhannus

Toiset kattavat pöydän keittiön ikkunan alle, siihen sisäpihalle, jonka naapurusto on jo ajat sitten karannut maalle. Kaatavat laseihin hieman roseeta, kuuntelevat hiljaisia katuja ja piilottavat yöllä kukkia ystävän tyynyn alle. Eivät katso kelloa, eivät kiirehdi nukkumaan.

Edblad_ss17_inspo10.jpg

Juhannus. Eikö siinä olekin taikaa?

Vietitpä omasi maalla, kaupungissa, järven rannalla tai olohuoneessa – olkoon se ihana ja taikojen täyteinen! Me Dotsilaiset karkaamme niiden rakkaimpien eli ystävien ja perheiden syleilyyn jo torstai-iltana (myymälät auki klo 16 asti), ja pidämme ovemme kiinni niin perjantaina kuin lauantaina. Emme paljoa säästä huoli. Jos Suomen suvi on opetanut yhden asian: rakkaimpien vierellä ei nauru lopu, ropisipa räystäissä sade tai hemmotteli helle.

Ja saahan sen saunan aina lämpimäksi. Tai vaihtokaupalla extraviltin ylle!

Kristin Lagerqvist

Maanantaina 26.6 palaamme jälleen touhuun kiinni, ja ovet avaamme tuttuun tapaan klo 10! Pysythän kuulolla niin Facebookin ( Helsinki & Turku) kuin Instagraminkin (Helsinki & Turku) puolella, meillä on heti maanantaina sinulle uutisia. Jos et ennätä myymälään, poikkeahan verkkokauppamme puolella – tiedossa kotiuttamisen arvoisia etuja!

Mutta kohta, ihan hetki vain nautitaan – ja tietenkin jälleen Dotsissa tavataan!

 

Kuvat: 1. Uno Piu Uno / 2. Edblad / 3. Krista Lagerqvist

Heading

Additional content