Juhannus lähestyy kovaa vauhtia ja Dotsilaisten suunnitelmissa on rentoutua, sytyttää juhannuskokko ja tietenkin uida järvessä sekä käydä juhannussaunassa. Haluamme myös tehdä itse kukkaseppeleitä niittykukista.

Monessa suomalaisessa perheessä juhannukseen on perinteisesti valmistauduttu suursiivouksella, vaihtamalla ikkunoihin kesäverhot ja koristelemalla koti alkukesän vehreän luonnon antimilla. Jos kotisi kaipaa uutta juhannus/kesäilmettä, kurkkaa Dotsin Lifestyle osio ja inspiroidu! Erityisesti suursiivouksen pyykkirumbaan suosittelemme ekologisia Washologi-tuotteita, joissa on upeat kukkaisen raikkaat tuoksut.

Löysimme myös juhannustaikoja kaikkijuhlista.fi -sivustolta:

“Juhannusyö on täynnä tulevaisuuden lupauksia ja keskiyön auringon voimasta taiat toimivat parhaiten juhannusyönä. Onhan juhannusta aikoinaan vietetty nimenomaan hedelmällisyyden juhlana. Varsinkin naimattomat, nuoret tytöt ovat tehneet juhannuksena lemmentaikoja:

  • Jos juhannussaunan jälkeen heittää saunavastan saunan katolle, niin siitä suunnasta mihin vastan puinen pää osoittaa, tulee heittäjälle sulhanen.
  • Jos esimerkiksi kieriskelee alasti kasteisessa viljapellossa, on varmaa, että sulhanen ilmaantuu kuluvana vuonna.
  • Jos juoksee alasti saunasta ruisvainion ojia, niin yhdeksännessä ojassa tulee sulhanen vastaan.
  • Jos kiertää kolmikulmaisen pellon kolmeen kertaan alastomana, niin kolmannella kerralla tulee vastaan tuleva elämänkumppani.
  • Jos juhannusyönä asettaa tyynyn alle ennen nukkumaanmenoa seitsemän erilaista kukkaa, jotka on poimittu seitsemältä eri niityltä, tulee yöllä tuleva sulhanen tervehtimään.”

10.jpg

Me Naiset on tehnyt opetusvideon kukkaseppeleen teosta, kurkkaa se täältä ja tee itsellesi keskikesän kukkakruunu! Juhannusmekot ja juhannukseen sopivat asut löydät tietysti meiltä; tässä suosikkimme: yläpuolella kuva Neo Noirin uusista housuista ja kimonosta, jotka ovat uusinta uutta myymälässämme. 

14.jpg

Tässä Neo Noir-toppi ja Halo from North-hame, jotka sopivat juhannusjuhliin täydellisesti vaikka olisi helle. Eikä sovi unohtaa hienompiin juhannusjuhliin soveltuvaa haalaria Halo from Northilta:

halohaalari

Hauskaa juhannusta ja mahtavaa kesää kaikille asiakkaillemme!

Heading

Additional content