Kesä alkaa kesätorilta – nimittäin Dotsin kesätorilta! Se alkaa aikaisesta aamusta, jonka aikana aurinko on ehtinyt jo kohota; ulos on pystytetty koju ja korit. Parasta juuri Dotsin kesätorissa on, että sen ohi tai läpi voi kulkea työmatkalla tai verkkaisen kesäpäivän lomassa – aikomatta vain pysähtyä, ja kurkkia esille tuotujen korien syövereihin. Kesätorimme on ihana arjen tai loman sattuma, joka antaa ripauksen toritaikaa kaupungin kaduille!

kesatori1.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dotsin kesätori on monen matkan varrella. Matkalla ystävälle siitä nappaa mukaansa marmeladipurkin ja muutaman muunkin herkkukorin viemisen – ne, jotka katetaan illan hämärtyessä parvekkeelle viinilasillisten kanssa. Kotimatkalla kainaloon kesätorilta asettuu kori, ja kenties muutama maustepurkki, jotka keikkuvat askelten tahdissa kotiovelle, ja maustavat päivän ruokasuunnitelmat. Mökkireissun lähtökuopissa kesätorilta haetaan vielä tulijaiset: lyhty mökin verannalle, ihana pesuaine äidille ojennettavaksi tai juuttimatto, jonka päällä sopii varpaiden kuivatella saunan jäljiltä.

_MG_7852

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näistä ja monista muista mutkattomista hetkistä on tehty kesätorimme, joka palvelee sinua koko kesäkuun 1.-30.6 ajan Helsingin ja Turun myymälöiden edustalla. Kesäkuun vip-asiakkaiden kuukausietuna kaikki kesätorin tuotteet -15%., joten vip-asiakkaaksi kannattaa viimeistään torireissun yhteydessä liittyä!

5.-10.6 kesätorin suojissa ihastuttaa myös kesätorikirppis, josta voit tehdä ainutlaatuisia vaatelöytöjä ja toteuttaa suuria sekä pieniä sisustusunelmia, sillä Dotsin tytöt tuovat torille erän varastomme aarteita. Kesäkuun mittaan luvassa on myös toriherkuista kootun herkkukorin arvonta, mutta siitä sananen myöhemmin! Liity Vip-listallemme ja laita Facebook- (Helsinki & Turku) sekä Instagram -tilit (Helsinki & Turku) seurantaan niin tiedät, koska onnenkantamoisen voi napata!

kesatori4.jpg

Nappaa vielä matkallasi mukaan ihanan Dots Ice Cocktailin ohje, joka syntyy klassisella jääteen kaavalla – kesäjuomien kuningatarella! Dotsin keittiössä cocktailin makumaailma luodaan The Spice Treen aromikkailla teepusseilla – suosittelemme kokeilemaan ainakin mango- ja sitruunavivahteista New York teetä tai passiohedelmä- ja sitruunavivahteista Helsinki teetä! Ihanaa kesäkuuta Bellat, nostetaan malja sille! Ohjeesta syntyy 1 l juomaa, siispä juuri sopiva määrä hyvässä seurassa jaettavaksi.

 

Dots Ice Cocktail

♥

Ainekset

1 l vettä

5 pussia The Spice Tree teetä

0,5dl sokeria

1 sitruuna

jääpaloja

♥

 

Kiehauta vesi, ja lisää veteen teepussit. Anna hautua noin viisi minuuttia, jonka jälkeen nosta teepussit vedestä pois.

Lisää sokeri, ja anna teen rauhassa jäähtyä. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu, ja leikkaa toinen puolikas viipaleiksi. Lisää viipaleet juoman joukkoon. Juuri ennen tarjoilua, lisää juoman joukkoon  runsaasti jääpaloja, ja viimeistele juoma makusi mukaan esim. mintun lehdillä tai mansikoilla.

 

Kuvat: 3. Janina Havia / muut. Dotsin oma kamera

Heading

Additional content