Kevät kukoistaa ja me dotsilaiset olemme jo alkukesän tunnelmissa. Valoa riittää pitkälle iltaan ja terassit täyttyvät iloisista ihmisistä. Myös grillikausi ja kesäjuhlat alkavat häämöttämään edessämme; on syntymäpäiväjuhlia, valmistujaisia ja juhannuskekkereitä.

Tämä tarkoittaa sitä, että on aika myös kaivaa vanhat kesävaatteet esille ja mahdollisesti hankkia uusia. Usein yksikin uusi kesämekko voi pelastaa koko kesägarderobin ja me dotsilaiset suosimmekin kestäviä ja klassisen trendikkäitä valintoja. Niiden kanssa elää pitkään kyllästymättä ja ne ovat hyvistä materiaaleista valmistettuja, eli eivät mene nyppyisiksi moneen vuoteen. Laadukkaiden klassikkomekkojen kaveriksi käy mitkä vain aurinkolasit ja kesäballerinat tai korkokengät; miksei myös sporttiset tennarit.

dots2

Tänä keväänä ja kesänä kukat ja simppelit värit ovat erityisen trendikkäitä, mutta myös luotettavia klassikkoja, jotka pujahtavat päälle varmasti myös tulevina kesinä. Kesällä mekko riittää sellaisenaan, syksyisin mekot puetaan sukkahousujen ja nahkatakin seuraksi ja talvisin settiin lisätään lämmin neule. Ei siis tarvitse pelätä, etteikö klassiselle kesäjuhlamekolle tulisi käyttöä myös kylmemmällä säällä.

mekot-2Juuri sinua ja sinun juhlapäivääsi ajatellen olemme varanneet myymälöihimme ja verkkokauppaan erän kauneimpia mekkoja. Nyt kannattaa selata koko mekkovalikoima läpi, sillä arvomme toukokuun Vip-etuna kaikkien mekon ostaneiden kesken lahjakortin hemmottelevaan manikyyriin!

Voittaja arvotaan 1.6. kaikkien mekkojen ostaneiden asiakkaiden kesken.

Ihanaa kesän odotusta kaikille teille ihanille Dots babeille!

Heading

Additional content