Babe, kesäkuu on täällä!

Pystytimme teille ihanille asiakkaille kesätorin myymälöihimme.

Tavoitteena kesätorissamme on, että saat helposti ja vaivattomasti toriltamme mökkituliaisia, kesäherkkuja, pyykkiaineita, kesän kosmetiikkaa ja sisustustuotteita mukaasi. Yllätyksenä saatamme myydä myös Nuuksiosta suoraan meille kuljetettua luomuraparperia torillamme silloin tällöin. Kesätori palvelee sinua 21.6. asti, jotta saat myös juhannustuliaiset mökille tai kotiin mahdollisimman helposti.

Mitä olisi kesätori myös ilman kesäboolia, jota tarjoamme sinulle shoppailun lomassa! Meidän Dotsilaisten kesäbooli koostuu vichystä, Lie Gourmetin Mojito-siirapista, mintusta ja limestä.

DSC05141

Kesämatot ja puiset lyhdyt tuovat kotoisaa tunnelmaa niin mökille kuin kaupungin parvekkeellekin. Lie Gourmet herkkuja on valikoimassamme suuri arsenaali ketsupista erilaisiin suklaalevyihin ja lakritseihin. Meiltä löydät myös kuivattuja ruusunlehtiä kesäsalaatin koristeluun ja mausteita grillaukseen.

DSC05123
DSC05125

Olemme ottaneet valikoimaamme ihania Ecoalf-merkkisiä flip floppeja. Nämä varvassandaalit on tuotettu kierrätetyistä autonrenkaista, eli hiilijalanjälki tulee olemaan todella pieni näillä tallustellessa (ihan kirjaimellisesti). Ei myöskään unohdeta juhannusta ja juhannusmekkoja! Mekkojahan meiltä löytyy keltaisesta ja räikeästä pinkistä hennon valkoiseen; fiiliskuvia mekkovalikoimastamme näet Instagram tililtämme @dots_stores

Olemme laittaneet kesätorille myyntiin herkkujen ja vaatteiden lisäksi ihanat Washologi-tuotteemme. Washologi by Viktoria on ruotsalainen ekologisia ja tehokkaita vaatteiden ja tekstiilien pesu- ja huuhteluaineita sekä tuoksuvesiä valmistava pesuainemerkki. Washologi tarjoaa korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Tuotteissa on miellyttävä, ilman synteettisiä hajusteita valmistettu mieto tuoksumaailma, josta löytyy yhteensä kuusi eri tuoksuvaihtoehtoa. Washologi-tuotteet ovat siis täydellisiä veneeseen, mökille tai tuliaisiksi ystävien kesämajalle. Niiden lisäksi myös Murenan pyykkietikkaa voit hakea suoraan toriltamme. 

Näissä tunnelmissa toivotamme Sinulle maailman kauneinta kesää, toivottavasti pyyhällät mökille ja kesähulinoihin torimme kautta!

Heading

Additional content