Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa vuosi kuin puhua klassikoista! Kevät on tunnetusti (syksyn, uuden vuoden ja jokaisen maanantain ohella) uusien alkujen aikaa, jolloin mielessä siintävät usein uudet lupaukset, hankinnat ja tavoitteet.

Mutta jospa kaiken uuden ohella katsoisimmekin hetken niitä asioita, jotka kulkevat matkassamme vuodesta toiseen, arjesta viikonloppuun ja pimeistä aamuista valoisiin iltoihin? Seuraa perässä, haluamme esitellä nyt yhden klassikkotuotteistamme sinulle.

rosemunde-2-final.pngEipä tarvitse kulkea tällä kertaa vaatekaappiamme kauemmaksi, garderobin klassikot kun ovat self help -kirjojakin elämää mullistavampi voima, jotka auttavat kokemuksemme mukaan kohtaamaan ainakin arjen haasteet (kiireiset aamut ja asukriisit – check!) hieman kevyemmin. Mukautuvatpa ne parhaimmillaan jopa moneen eri käyttötarkoitukseenkin!

Jos et jo arvannut, puhumme siis nyt tanskalaisen Rosemunden topeista. Saammeko esitellä vaatekaappimme klassikko-Bellat : Belle, Babette ja Benita!

Vaatekaapissamme on paikkansa täydelliselle neuletakille ja farkkuparille, mutta kauniit ja laadukkaat ns. perustopit ovat monellakin tapaa jokaisen naisen vaatekaapin kantava peruspilari.  Hyvä toppi puetaan talvella neuleen alle extralämpökerrokseksi, kesällä se puetaan huolettoman naisellisesti avoimen kimonon alle aamupalapöytään (ja hetken voimme kuvitella olevamme kuin pariisittaret!) , sillä pelastetaan liian syvälle uurtuva puseron pääntie ja saatetaanpa se yhdistää rennosti pyjamahousujenkin pariksi – mitä milloinkin, hyvät topit kun taipuvat kokemuksemme mukaan moneen!

rosemunde-3-final.png

rosemunde-1-final

Rosemunden topeilla on jo olemassa melkoinen fanikunta ja aivan ansaitusti. Kauniissa topeissaan yhdistyvät kaikki klassikoilta toivotut ominaisuudet. Malliston topit ovat joustavaa, saumatonta ribbineulosta, joka asettuu kauniisti kantajansa ylle eli juuri sopivan tyköistuvasti ilman kiristyksiä tai puristuksia. Toppien ihana materiaali on silkki-puuvillasekoitetta (70% silkki, 30% puuvilla), joka tuntuu yllä supermiellyttävältä ja tarpeen mukaan hengittää sekä lämmittää. Hyvästi siis sähköiset polyesteritopit!

Mutta miksi sitten vaatekaapistamme löytyy toppeja jopa kolmen eri mallin verran, eikö vain yksi riittäisi? Varmasti! Mutta jokaisella Rosemunde-topilla on omat ominaisuutensa.

Belle-topit ovat konstailematon klassikko, jonka valitsemme, kun toppi voi olla lähes huomaamaton eli se on yksinkertaisuudessaan täydellinen alustoppi esimerkiksi kauluspaitojen alle. Babette-topit ovat astetta sensuellimpi vaihtoehto kauniine pitsisomisteineen. Nämä puemme siis laakeiden päänteiden ja avonaisten neuletakkien alle – nyt pitsit saavat näkyä! Kun  kaipaamme topilta hitusen pidempää mittaa tai vielä asteen verran enemmän romantiikkaa, valitsemme Benita-topit, joidenka kaunis pitsihelma sopii täydellisesti niiden vaatekaapin lyhyempien yläosien pariksi.

Olisiko sinun valintasi siis Belle, Babette vai Benita?

 

Jos kuulut (tai jos nyt liityt) VIP-asiakkaisiimme, saat helmikuun VIP-etuna myymälöistämme 3 Rosemunde-toppia 2 hinnalla – ota siis vaikka yksi kutakin mallia! (Saat kaupan päälle edullisimman.) Ja jos oman vaatekaappisi klassikkopuoli ei kaipaa kolmen topin verran täydennystä – vinkki, vinkki! – kalenterissa siintää jo 14.2. Toppi on ihana lahjaidea ystävälle, äidille tai siskolle ystävänpäivän alla!

 

Kuvat: Rosemunde

 

 

 

 

 

 

 

 

Heading

Additional content