Täällä me puramme rakennustelineitä, putsaamme uudistushässäkässä syntyneitä pölyjä ja mietimme vielä viimeisiä viilauksia.  Välillä täytyy keittää kahvit (tai ehkä viikonloppua vasten viilentää skumppa) ja hetkeksi istahtaa, sillä suurien linjojen äärellä jää helposti jokunen kulma huomaamatta. Toivottavasti siis ymmärrät, jos vielä pieniä rosopintoja osuu kohdalle – lupaamme, että puitteet paranevat päivä päivältä ja rypyt tasoitetaan rakkaudella! No ehkä annamme ihan muutaman luonnerypyn olla. Ymmärrät kyllä, jos rakastat sopivan pientä rosoisuutta yhtä paljon kuin me!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pienen tomuttamisen jälkeen pölyn alta paljastuu jotain ihanaa: nimittäin nupulleen noussut kevät. Se näyttää myymälöissä kepeältä ja tyylikkäältä. Jos et jo tiennyt tarvitsevasi tulevana kesänä kimonoa tai kaftaania, keveästi päälle laskeutuvaa kukkaketoa, himmeää hohdetta, korkkipohjaisia tennareita tai ylväitä korkokenkiä, joidenka käyttömukavuus ei lenkkareista juuri eroa, niin uskoppa meitä: kyllä tarvitset! Ovat täydellinen lääke myös akuuttiin kesäkaipuuseen, joka pahenee radikaalisti niinä aamuina kun keväinen maailma näyttää lumisen puolensa.

post3.jpg

post4.jpg

Ja paras pakokeino ovelle koputtelevasta takatalvesta on tietenkin kevään rakentaminen kotiin. Se aloitetaan maljakkoon aseteltavista leikkokukista, täydennetään kaapista esiin nostettavilla pellavapyyhkeillä ja viimeistellään kevyen puhtaalla tuoksulla kuten Washologin tuoksuvesillä, joita supsauttamalla raikastat paitsi vaatekaapin aarteet myös kodintekstiilit. Ekologisin arvoin valmistetut merkin tuoksuvedet, pesu- sekä huuhteluaineet ovat ripaus luonnollista luksusta arkeesi.  Kerrankin pyykki- ja siivouspäivä voi olla se viikonpäivistä ihanin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Remonttipölyn laskeuduttua toivotamme siis kevään virallisesti kaupunkiin tervetulleeksi. Uusi sesonki tuo mukanaan jännityksen vireen sillä nurkan takana odottaa jälleen vuoden kohokohta – kuulithan siitä jo? Jos et, käy liittymässä VIP-asiakaslistallemme, ja kurki aktiivisesti Facebookin ja Instagramin puolelle. Paljastuksena voimme kertoa, että punainen matto on tampattu pölyistä, skumppalasivarastot täydennetty ja salaiset suunnitelmat laadittu. It’s time for FEP!

(Jos ja kun kysyt nyt: mikä FEP? Ei huolta babe, kerromme kyllä vielä!)

Tallenna

Heading

Additional content