Voi miten ihanasti meitä hellittiin koko kesä, Suomi sai nauttia täydellisistä helteistä melkein toukokuusta asti! Aurinko valmisti meidät tulevaan; syksyn kiireeseen ja tunnelmalliseen pimeyteen. Tällä D-vitamiinilatauksella jaksaa hyvin talveen saakka!

Liikkeeseen on tulvinut ihania uutuuksia, jotka jäivät heinäkuussa vähän aletuotteiden varjoon. Tässä postauksessa esittelemme teille ihania syksyisiä asuja, joissa on kuitenkin vielä pieni häivähdys kesää, värien ja hameiden sekä tennareiden puolesta.

blogiin1 2

Ensimmäisissä kuvissa esittelyssä Second Female klassikkoneule tällä kertaa baby blue – värisenä. Tämä neule on sekä laatunsa että ulkonäkönsä puolesta täydellinen lisä vaatekaappiin sen monikäyttöisyyden ja mukavuuden puolesta. Jalkaan on vedetty Mos Mosh-klassikkofarkut sekä Stylesnobin klassisen ajattomat valkoiset tennarit, joissa on käärmekuosiset kengänkärjet.. must have! Päässä on tietysti maailman suloisin Gauharin ponnari.

blogiin2

Kolmannessa kuvassa esittelemme Mos Moshin ihanat syyshousut kukka- ja leopardikuosilla sekä joka tilanteeseen sopivan Neo Noirin mustan satiinitopin. Ihan täydellinen yhdistelmä sekä töihin että syksyn juhliin.

blogiin3

Lopuksi vielä Neo Noirin upea leopardikuosinen takki ja Gustavin silkkitoppi.

Tänä syksynä mottomme on: Life is too short to wear boring clothes! Enää pelkkä musta villapaita ei kelpaa, vaan syksyn klassisia vaatteita täytyy löytyä monissa väreissä ja upeissa kuoseissa.

Tässä oli vain pieni osa uutuuksista; tule käymään niin näytämme sinulle lisää

Heading

Additional content