“Voi kunpa toivon, että mahdollisimman moni suosisi paikallisia kivijalkakauppoja ja kotimaisia yrittäjiä. Kaikki eivät tietenkään asu kauppojen lähellä, mutta on myös kotimaisia verkkokauppoja ja monet putiikit myyvät tuotteitaan myös verkossa. Omilla rahoillaan ja kulutusvalinnoillaan voi tukea sellaisia yrityksiä, joiden toimintaa ja arvomaailmaa kannattaa. Siksi aion jatkossakin puhua paikallisten yrittäjien puolesta ja keskittää omat hankinnat heihin.” Kirjoittaa Stella Harasek blogissaan.

Me dotsilaiset olemme huomanneet muutosta ostoskäyttäytymisessä, jonka takia moni suomalainen kivijalkaputiikki on joutunut sulkemaan ovensa. Syinä tähän asiaan ovat ympäristöasiat ja lisääntyvät suuret ketjut sekä heidän edulliset verkkokauppansa.

Samalla kun kivijalat katoavat, tilalle tulee ulkomaisia suuria ketjuja, joiden arvomaailma on hyvin erilainen kuin pienempien yrityksien. Myös kokemus muuttuu, ei olekaan enää asiantuntevaa palvelua ja erityistä ostoskokemusta, vaan isoja alennusmyyntejä ja tuotteita joiden alkuperästä ei voida olla varmoja.

Miltä näyttäisivät maamme kaupunkien kadut ilman persoonallisia pienempiä suomalaisia putiikkeja?

Tähän teemaan liittyen haluamme muistuttaa, että DOTS panostaa laatutuotteisiin, jotka kestävät aikaa. Kun ostat tuotteen meiltä, kerromme kuinka se pestään ja miten sitä huolletaan parhaiten niin, että se kestää käytössäsi vuosien ajan. (Lue postauksemme erilaisten neuleiden hoito-ohjeista)
Olemme jo vuosien ajan valinneet brändimme kovin laatukriteerein. Myymme ainoastaan brändejä joiden laadun takana voimme seistä ja joiden arvoja kunnioitamme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kestäviä tuotteita, elämyksiä, asiantuntevaa palvelua ja hyvää fiilistä. Sellaista fiilistä mikä on vaikeaa siirtää koneiden näytöille, mutta sekin on missiomme; haluamme, että myös kauempana liikkeistämme asuvat DOTS babet voivat nauttia luottotuotteistamme.

Pyrimme myös tarjoamaan entistä enemmän kierrätysmateriaaleista valmistettuja ja suomalaisten valmistajien tuotteita myymälöissämme. Tälle rintamalle on tulossa yllätyksiä pian ja muun muassa Ecoalfin kevätmalliston herkut ovat tulossa myymälöihimme nyt helmikuun aikana.

Kuvat: Mikko Rasila

Heading

Additional content