Moi kaunis! Mitä kuuluu? Siitä onkin jo vähän aikaa, kun olemme viimeksi vaihdelleet kuulumisia. Kiva nähdä sinua taas täällä. Toivottavasti sinulla on siellä puolella ruutua kaikki hyvin ja että sinä ja läheisesi olette pysyneet terveenä.

Elämme vuotta 2021. Edellinen vuosi meni ohi silmänräpäyksessä. Sitä pysähtyy välillä miettimään, että onko siitä tosiaan jo vuosi, kun tämä kaikki alkoi? Tiedät varmasti mistä ”tästä” puhun. Viime vuoteen mahtui todellisia kamppailuja, pettymyksiä ja yllätyksiäkin. Uuteen normaaliin totuttelu vei yllättävän paljon aikaa ja etenkin henkisiä resursseja. Mutta mitä tämä ”uusi normaali” oikein pitää sisällään? Enemmän kotona oleskelua, tyhjä tapahtumakalenterin ja uudet hygieniatottumukset. Eihän tuo kuullostakaan niin pahalta? Monen menon ja tapahtuman peruunnuttua, olemme saaneet keksiä uudenlaista ohjelmaa vanhojen menojen tilalle. Uutta tekemistä pienellä porukalla eli enemmän aikaa niiden kaikkein läheisimpien ja tärkeimpien ihmisten kanssa. Ulkoilua, kokkailua, lukemista, pelaamista ja hyggeilyä. Eihän tämä tilanne itseasiassa vaikutakaan ollenkaan niin pahalta? Hmm, mietitäänpäs lisää. Lähipiiri on tullut entistä läheisemmäksi ja terveyttä on oppinut arvostamaan ihan uudella tavalla. Olemme myös oppineet, että onnellisuus koostuu pienistä jokapäiväistä asioista. Auringon valo. Hyvin nukuttu yö. Maukas ruoka. Mielenkiintoinen kirja. Valmistunut palapeli. Perhe. Ystävät. Mitä muuta voi pyytää? Muistetaanhan olla onnellisia siitä kaikesta mitä meillä jo on, eikä vain keskitytä siihen mitä meillä ei tällä hetkellä ole.

 

Mitä sitten Dotsiin kuuluu?

Elämme parasta aikaa. Tammi-, helmi- ja maaliskuu on sitä aikaa vuodesta, kun koko mallisto uudistuu ja väriskaala herää henkiin. Saamme jatkuvasti myymälöihimme lähetyksiä ja paketteja mitkä sisältävät toinen toistaan kauniimpia tuotteita. Kevään värikirjo herää paketti kerrallaan henkiin ja me Dotsilaiset saamme ihastella tätä muutosta paraatipaikalta. Ja niin saat sinäkin! Meillä on ollut poikkeuksellisen hieno talvi ja olemme saaneet nauttia kovista pakkasista ja ennen kaikkea lumesta! IHANAA! Mutta, mikäli kaipaat jo muutosta talvisiin maisemiin, niin kannattaa tulla pyörähtämään Dotsissa, meillä paistaa aina aurinko!

 

 

Keväälle on luvassa hyvin klassista värimaailmaa. Vaaleansinistä, beigeä, erilaisia roosan sävyjä, denimiä, leveitä lahkeita ja valloittavia printtejä. Valikoima on niin laaja, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Pyrimme esittelemään uutuuksia mahdollisimman kattavasti sosiaalisen median kanavissamme. Joten jos et ole vielä ottanut Dotsin sometilejä haltuun niin viimeistään nyt se kannattaa tehdä!

Instagram: @dots_stores

Facebook: Dots Helsinki, Dots Turku

 

 

 

Tämän hetken ongelma, mikä on kiirinyt erityisesti meidän Dotsilaisten korviin on se, että kun työskentelee kotona niin ei tarvitse parempia vaatteita. Päivät menevät lököhousuissa ja hupparissa. Tai jos on tiedossa videopuheluja, niin riittää kun vaihtaa vaan siistimmän yläosan päällensä. Oletko sinäkin istunut tärkeässä videopalaverissa kauluspaita päällä ja lököhousut jalassa? Ei hätää, niin olemme mekin! Mutta mitä jos se ei menisikään niin? Olemme alkaneet aliarvioimaan minkälainen vaikutus pukeutumisella ja ulkoisella olemuksella on - nimenomaan itsellemme. Jos kulkee päivästä toiseen niissä samoissa helpoissa ja mukavissa, ehkä jopa vähän likaisissa vaatteissa, se vaikuttaa olotilaan negatiivisesti. Kokeile ensi kerralla hieman laittautua kotitoimistopäivääsi ja huomaa miten paljon se vaikuttaa päivän energiatasoon. Tämä pointti mielessä, alamme viettämään mekkoperjantaita Dotsissa! Tarkoituksena mekkoperjantaissa on, että perjantaisin pukisimme mekon päälle kotitoimistoon ja aloittaisimme sillä tavoin viikonlopun hyvillä mielin. Esittelemme joka perjantai uuden mekon ja toivottavasti tällä tavalla inspiroimme sinutkin mukaan! Mikään ei ole oikeasti mukavampi vaate kuin mekko. Ehkä jopa mukavampi kuin ne lököhousut ja huppari? Ken tietää… Pitää varmaan kokeilla :D

 

 

Asia, jota ikävöimme eniten ”vanhassa normaalissa” on ihanat asiakasiltamme. Ne ovat olleet aivan parasta! Olemme päässeet juhlimaan yhdessä teidän kanssanne ja saaneet sitä kautta tutustua teihin ihan uudella tasolla – henkilökohtaisesti. Hyvät tarjoilut ja muotinäytökset ovat olleet vain kirsikkana kakun päällä. Voi niitä aikoja. Valitettavasti emme pysty tämänkaltaisia tilaisuuksia teille nyt järjestämään. Haluamme toimia ensisijaisesti vastuullisesti, emmekä koe, että edes pienemmän skaalan face-to-face -tapahtumat ovat tällä hetkellä kannattavia järjestää. Mutta älä huoli, olemme kehitelleet jotain ihan uutta tähän liittyen. VIP-asiakkaanamme tulet saamaan lisätietoa sähköpostiisi lähiaikoina. Pysy siis kuulolla! (Psst! Liity VIP-asiakkaaksemme osoitteessa dots.fi niin sinäkin saat uusimmat tiedot suoraan sähköpostiisi.)

 

 

Yritämme pysyä positiivisena tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. On kuitenkin varmasti sanomattakin selvää, että kivijalkaliikkeiden tilanne ei ole hyvä. Olemme ottaneet kovan iskun vastaan, mutta olemme päättäneet nousta ja taistella. Te rakkaat asiakkaat olette mahdollistaneet tämän kaiken. Ilman teitä, meillä ei olisi aseita millä taistella. Kiitos kun olette luottaneet meihin tänä vaikeana aikana. Emme olisi tässä ilman teitä. KIITOS!

 Ensi syksyn ostokset kävimme tekemässä viime viikolla, ja voi pojat! Sieltä on tulossa niiiiin upea syksyn mallisto, että emme meinaa pysyä housuissamme. Eletään nyt kuitenkin ensin tämä kaunis kevät ja kesä pois alta ja nautitaan siitä kauniista väriloistosta mitä se tuo tullessaan! 

 

 

Jokaisella ostoksella on meille valtava merkitys. Oli ostos minkä kokoinen tahansa.

Pidetään päät ylhäällä ja liput korkealla! Kyllä me tästä selvitään, yhdessä.

 

Rakkaudella,

 

Heading

Additional content