Olemme tällä viikolla olleet CIFFissä, Kööpenhaminan muotimessuilla, tutustumassa uusiin brändeihin ja kurkkaamassa omien brändiemme tulevia mallistoja ja messuosastoja. Olemme erittäin innoissamme näistä uusista, innovatiivisista ja super tyylikkäistä tulevan syksyn mallistoista!

Jokainen mallisto oli ajassaan kiinni; laadukkaita, kestäviä ja yllättäviä vaatteita. Yksi pääteemoista messuilla oli myös kestävä kehitys, jota kohti kaikki mallistot tähtäävät. Meilläkin on tulossa uusia yllätyksiä sille saralle; Stay Tuned!

Danten messuosasto
Coster Copenhagenin messuosasto. Kuvassa Costerin markkinointipäällikkö Lennart ja brändiedustajamme Eerika.
Rosemunden messuosasto

Näissä tunnelmissa VOGUEn artikkelissa esitellään parasta katumuotia Kööpenhaminasta, muotimessujen ajalta. Vahvasti esillä katumuodin tyyliguruilla ovat olleet erityisesti neljä seuraavaa:

KÄÄRMEPRINTTI

Monet brändeistä ja muodin edelläkävijöistä ovat heränneet eläinkuosien valloittavaan maailmaan. Yksi eläinkuosi on kuitenkin nousemassa ylitse muiden; käärmeprintti! Meiltä löytyy jo tämän kevään mallistoista pari käärmekuosia, tässä niistä yksi.

PALLOKUOSI

Pariisista inspiraation saanut pallokuosi on tulossa takaisin tyyligurujen vaatekaappeihin. Valitsimme kevään valikoimaamme jo pari pallokuosista yksilöä Second Femalelta, jotka tulevat verkkokauppaamme pian!

VILLAKANGASTAKIT

Klassikko, joka ei koskaan vanhene. Street style – kuvia selatessa joka toisessa kuvassa on kantajallaan tyylikäs villakangastakki. Klassikkotakki toimii joka värissä ja kuosissa; löydät erilaiset villakangastakit verkkokaupastamme täältä.

TENNARIT

Matalapohjaiset kengät, erityisesti sporttiset tennarit ovat tulleet jäädäkseen. Edelleen katumuotikuvissa ja tyyligurujen päällä nähdään eniten valkoisia tennareita. Mekin olemme ottaneet valikoimaamme uudestaan eettisiin arvoihin panostavan Wodenin tennarit.

Lisää sneak peek videoita ja inspiraatiota @dots_stores !

Heading

Additional content