DOTS Helsinki on ollut samoissa tiloissa (Fredrikinkatu 34) jo yli seitsemän vuotta. Sitä ennen Helsingin myymälä sijaitsi osoitteessa Fredrikinkatu 32 ja maanantaina uusi osoite tulee olemaan Fredrikinkatu 30. Muutettu on siis ennenkin, mutta Fredrikinkatu pysyy.

42217610_1021088938069551_6173545373764681728_o

Fredrikinkadussa on jotain ihanaa; paljon kivijalkaliikkeitä ja suomalaista osaamista yhden kadun varrella. Uskomme Fredan olevan Helsingin paras shopping street. Katu alkaa tunnelmallisen trendikkäästä Punavuoren Viiskulmasta ja jatkuu rauhalliseen Etu-Töölöön. Me sijaitsemme kadun keskiosassa, täydellisessä balanssissa molempien maailmojen välissä. Se ei tule muuttumaan jatkossakaan, koska muutamme vain neljä kadunnumeroa Punavuoren suuntaan.

dotsmuutto

Näiden vuosien aikana tiloihin on varastoitunut paljon muistoja. Olemme järjestäneet Sargossa-iltoja, Dots Stars Night bileitä, Fashion Evening juhlia ja vaikka mitä muuta. Vanhaa tilaa jää kaihoisa ikävä, mutta uuden tilan suunnittelu on ollut meille todella antoisaa!

Uudessa tilassa parasta on se, että se on yhdessä kerroksessa. Enää asiakkaidemme ei tarvitse kävellä jyrkkiä portaita löytääkseen suosikkituotteensa, vaan saamme laittaa kaiken kauniisti esille katutasoon. 

dotsmuutto2

Tämän viikon ajan myymme vielä vanhan myymälämme alakerrassa muuttomyynnissä paljon meille rakkaita muoti- ja sisustusaarteita edullisin hinnoin; kaikki tuotteet kun eivät mitenkään mahdu uuteen myymäläämme.

Lauantaina on Pyhäinpäivä, jolloin olemme suljettuna ja roudaamme muuttolaatikoita ja rekkejä DOTS Helsingin uusiin tiloihin.

Maanantaina 5.11. klo. 10 avaamme uudessa upeassa tilassa, osoitteessa Fredrikinkatu 30. Toivottavasti näemme Sinut siellä

Heading

Additional content