Amaryllis mekko, Gustav Vyölaukku, Rosetta aurinkolasit

Mikä onkaan parempi yhdistelmä kuin mekko ja tennarit? Se on asu joka ei ikinä petä ja näyttää hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän viikon suosikkimme on juuri saapunut kevään uutuus: Second Femalen Amaryllis mekko.

Miksi kantaa laukkua kädessä, kun sen saa niin kätevästi vyötärölle? The vyölaukku is back! Amaryllis mekon kanssa olemme yhdistäneet Gustavin upean sinisen nahkaisen vyölaukun. Vyölaukut ovat onneksemme tehneet uuden läpimurron vuoden 2019 TOP muodikkaana asusteena!

Ecoalf PHI PHI tennarit

Ehdottomat DOTS BABE luottokengät ovat valkoiset tennarit, jotka ovat saaneet uuden käsityksen Ecoalfin myötä. Nämä kengät ovat nimittäin valmistettu täysin kierrätetyistä materiaaleista. Brändin perustaja, Espanjalainen Javier halusi puuttua maailman luonnonvarojen käytön vastuuttomuuteen ja niinpä hän loi kestävän kehityksen muotibrändin, jossa kierrätys on kaiken ydin. Heidän tuotteiden sisältämät kankaat tehdään kierrättämällä muovipulloja, kalastusverkkoja sekä polyesteriä. Tälle yritykselle vastuullisuus on kaikki kaikessa ja siitä syystä haluamme puolestamme olla tukemassa hyvää aatetta ja samalla myydä laadukkaita tuotteita, joita Ecoalf tarjoaa!

Näiden lisäksi uusin hittituotteemme ovat juuri saapuneet TIWI:n aurinkolasit. Nämä super trendikkäät Espanjalaiset lasit kasvattavat suosiotaan kovaa vauhtia hyvän hinta-laatusuhteen ja ainutlaatuisen designin ansiosta. Siitä syystä Tiwiä myydään Euroopassa mm optikkoliikkeissä.

Lasit ovat Tiinan & Saran löytö Ranskan Rivieran terassilta istuvan espanjattaren päältä. Koska lasit olivat ylitsepääsemättömän ihanat, kysyi Tiina tietenkin, minkä brändin ne ovat. Samalta seisomalta otimme yhteyttä brändiin ja nyt Suomessa ainoana, DOTS-myymälöissä on saatavilla valikoima näitä häikäisevän hienoja aurinkolaseja!

Tervetuloa tutustumaan kevätuutuuksiin kanssamme<3

Rakkaudella,

DOTS BABES

Heading

Additional content