Mikä sen ihanampaa kuin huhtikuu, aurinko ja pitenevät illat! Valoa on kaivattu, ja nyt se on täällä ihanan säteilevänä<3

Nyt onkin viimeistään aika vaihtaa talven aikana lämmittäneet lammastaljat, viltit ja tummat sävyt raikkaisiin ja kevyempiin sisustustuotteisiin.

DOTS Pääsiäiskattaus

Kevät on suosikkivuodenaikamme, piristävä ja leikkisä, siinä on jotenkin ihanan odottava fiilis. Lapset odottavat kesälomaa – me lämpöä, valoa ja vihreyttä. Kaikilla on hieman kevättä rinnassa ja iloinen mieli. Pääsiäiseksi me tuomme rentoa ja iloista tunnelmaa kotiimme ripottelemalla hauskuutta sinne tänne. Teemme erimuotoisista ja -kokoisista maljakoista asetelmia, joihin voi sitten lisätä vaikka pajunoksat kasvattamaan pieniä vihreitä lehtiä tai klassisesti rairuohoa.

Pääsiäinen kolkuttaa ovella ja edessä on monta päivää hyvän ruuan, perheen tai ystävien seurassa. Ihanat kattaukset ovatkin yksi intohimomme. Silmänruoka on puoli ruokaa ja astioilla on helppo leikitellä. Oman astiaston saa näyttämään ihan uudelta lisäämällä rennosti sekaan sävyihin sopivia eriparisia astioita.

Pääsiäisenä meillä on värjätty kanamunat punaisiksi ja keltaisiksi perinteisesti sipulin kuorissa keittämällä mutta tänä vuonna hullutellaan ja pöytään katettiinkin kultamunia! Jottei lopputulos ole liian kimmeltävä meidän makuun niin kynttilänjalat saavat olla rustiikkisia.

Pääsiäisen kunniaksi tarjoamme kaikki kattaustuotteet – 15% alennuksella, joten ei muuta kuin laita pöytä koreaksi ja rentoudu pääsiäiseksi!

Nyt on myös aikaa nauttia näistä ihanista lämpenevistä keleistä, niinpä heittämme talviturkit nurkkaan ja marssimme ulos aurinkoon Tiwin uudet aurinkolasit nenällä ja Busnelin vanilijan valkoinen takki päällä!

Dotsissa on nyt juuri kevään valikoimat parhaimmillaan ja myymälät värejä täynnä! Meidän ehdoton tämän kevään suosikki on keltainen, joka viestii iloa ja avoimuutta, unohtamatta sen piristävää vaikutusta

Jenny upeana Second Femalen Galis neulepaidassa ja Marille hameessa,
asusteena Pipols bazaar velvet cosmetic bag

Tervetuloa shoppailemaan!

Heading

Additional content