“Dots on kohtaamisia” me sanomme, ja sitä tarkoitamme. Se on ennen kaikkea kohtaamisia ihmisten kanssa, mutta sen lisäksi myös kohtaamisia arjen pienien ihanuuksien kanssa. Kuten ihanien tuotemerkkien kanssa; sellaisten joilla on tarina, ja joissa on ajatus. Ja niitähän meillä on talo täynnä! Nyt tapaat heistä ensimmäisen, saammeko esitellä: Diana Orving.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diana Orving on ruotsalainen muotimerkki, joka kantaa perustajansa, lahjakkaan suunnttelijan Diana Orvingin nimeä. Naista on paikallaan tituleerata taiteilijana, niin ajatuksella kohtaavat vaatteissaan muoto, käytettävyys ja esteettisyys. Kun Dianan tyylille etsii ominaispiirteitä, kuvaavat kenties sanat liike, keveys ja orgaanisuus vaatteiden sisintä parhaiten. Siksi ei olekaan vaikeata uskoa, että tanssia harrastaneen Dianan suunnittelua ohjaa vahvasti ja ensisijaisesti ymmärrys ihmisen vartalosta sekä sen liikkeistä. Piirrettyjen luonnosten sijasta Dianan luomukset syntyvät vartalolle kokeillen, erinäisiä laskostustekniikkoja hyödyntäen. Et varmasti hämmästy, kun kerromme, että myös mallistojen printit ovat kokonaisuudessaan naisen omaa käsialaa.

Diana Orving - selfportrait

Diana Orving - quote

Itseoppineen suunnittelijan taidot eivät ole jääneet maailmalta huomaamatta, siitä kertovat paitsi Voguen noteeraukset myös Ruotsin Elle-lehden myöntämä Vuoden suunnittelija 2017 -palkinto. Kun sujahtaa Dianan suunnittelemaan kimonoon tai antaa kapeaolkaimisen mekon valahtaa keveän raskaasti hartioille, ymmärtää mistä Diana Orving -kohussa on kyse. Vaate on yhtä aikaa ilmava, yhtä aikaa vartalon linjoja myötäilevä. Juuri niin kuin täydelliseltä vaatekaapin aarteelta odottaisikin: se kohottaa mielen hitusen ylevämmäksi, ja kuroo ryhdin suoremmaksi.

Diana Orving - Flower dress.jpg

Dotsin valikoimassa Diana Orving -mallisto on edustettuna muutaman, erityisellä rakkaudella valitun kimonon, mekon ja paidan myötä. Näitä aarteita on varattu varastoon kerrallaan kourallinen – ole siis nopea, jos jaat rakkautemme laskeutuviin kankaisiin! Jos toivoisit kotiuttavasi nämä ihanuudet (tai kenties jotain muuta valikoimastamme) pienen alennuksen kera, niin kannattaa höristää korvat nyt! Ystävämme Stellan blogissa on nimittäin sana jos toinenkin aidon Dots-muijan muisteloita, sekä alennuskoodi, jolla saat -20% alennuksen verkkokaupassamme sekä myymälöissä. Kannattaa poiketa kylään pian, alennuskoodi on voimassa torstaihin 4.5 asti!

Kuvat: 2. Diana Orving / 3. Keen Stockholm / 1 & 4. Dotsin oma kamera

Heading

Additional content