vihreaa

Dotsin tämän syksyn ehdoton hittiväri on vihreä. Myymälämme ovat täyttyneet vihreistä samettityynyistä, kasveista, mekoista ja neuleista. Vaikka musta on ainainen dotsilaisten luottoväri, pääsee vihreä tänä syksynä senkin yläpuolelle. 

Vihreässä värissä on jotain ylellistä. Kuinka ihanaa olisi työskennellä smaragdinvärinen pusero päällä tai illallistaa vihreässä samettihameessa?! Materiaalitkin ovat ylellisiä: vaatteita löytyy esimerkiksi mohairissa, kashmirissa ja silkissä.

 

DSC_0016

Syyskauden aikana alkaa usein myös sisustushammasta kolottamaan. Olemme pyöräyttäneet myymälämme uuteen uskoon ja uusi sisustustavara on kauniisti esillä teitä varten.

Olemme varmoja siitä, että syksy tuntuu mukavammalta jos kodin koristelee kauniiksi ja värikkääksi. Pimenevinä syysiltoina siellä on ihanaa makoilla uusien kynttilöiden valossa, uuden torkkupeiton alla.

Me dotsilaiset luotamme vihreän ja messingin liittoon tämän syksyn sisustuksessa. Viherkasvit, messinginhohtoiset lamput ja vihreät sohvatyynyt tuovat kotiin luksustunnelmaa rennolla otteella.

Isomman sisustustavaran lisäksi meiltä löytyy myös pienempää syyspiristystä kotiin kuten lyhtyjä, erilaisia tuoksukynttilöitä ja maljakoita.

Tervetuloa inspiroitumaan!

DSC_0010

Heading

Additional content