DOTS perustajat Sara & Tiina

Naistenpäivän kunniaksi halusimme kertoa enemmän DOTS myymälöiden juurista, joka perustuu kahteen uranaiseen, Tiinaan ja Saraan. Nämä kaksi naista ovat yhdessä onnistuneet perustamaan ihanan ja pidetyn lifestyle – myymälä konseptin Helsinkiin, Turkuun ja verkkokauppaan, sekä kasvattamaan Villa Tremondon yhdeksi Suomen suurimmaksi maahantuontiyritykseksi.

Heidän yhteinen taival sai alkunsa tapaamisesta työn merkeissä, jolloin Tiina tuli myymään Saralle Nahkatakkeja Ivo Nikkolon brändimyymälään, joka sijaitsi Helsingin idyllisessä ostoskadulla Frederikinkadulla. Se oli kuin rakkautta ensi silmäyksellä, sillä vain vuotta myöhemmin molempien omat agenttuuriyritykset oli lyöty yhteen. Nyt liki kaksikymmentä vuotta vanha kivijalkamyymälä DOTS sijaitsee edelleen “fredalla”.

Tiina, Anna & Sara

Vuosien aikana Tiinasta ja Sarasta on tullut enemmän kuin ystäviä, he kertovat olevansa kuin aviopari, sillä yhdessä vietetään aikaa yhtä paljon työn merkeissä, kuin kotona omien perheiden parissa. Nämä kaksi täydellistä vastakohtaa täydentävät toisiaan ja hiovat toistensa särmiä. Molemmille työ on suuri intohimo, sanoo Tiina, jolle muoti ja vaatteet ovat tuttuja jo nuoruudesta mummon opetettua hänet ompelemaan. Siitä syystä hänelle on aina ollut luontaista työskennellä vaatteiden parissa ja samalla se onkin Tiinan unelmaduuni, sillä lapsuudenhaave on aina ollut perhe-yritys kaupan-alalla. Tämä on toteutunut ja koko henkilökunnasta onkin tullut osa isoa perhettä, jota on saanut kasvattaa viimeiset vuodet yhdessä Saran kanssa.

Dotsissa myydään pääosin tuotteita, joita Tiina ja Sara tuovat maailmalta luodakseen asiakkailleen upean ja selektiivisen valikoiman kauniita, laadukkaita tuotteita, jotka on tehty kestävää kehitystä ajatellen. Sara kertoo, että tärkeintä myymälöissämme on “palvelu, laatu ja luottamus”, joista ei tingitä! Kaikki tekeminen on tehty ihanan henkilökuntamme persoonallisella twistillä ja kannustamme kaikkia olemaan aitoja omia persoonia. Yksi ihanista DOTS beibeistä onkin Anna, joka on osa DOTS-perhettä. Hän loihtii myymälöiden upeat esillepanot pettämättömällä visuaalisella luovuudellaan ja vastaa täysin sydämin molemmista myymälöistä.

Poikkea siis myymäläämme tutustumaan sekä ihaniin tuotteisiimme, että henkilökuntaamme, joka on siellä juuri sinua varten

Heading

Additional content