ALE alkaa

00

Päivää

:

00

Tuntia

:

00

Minuuttia

:

00

Sekuntia

Valikoimastamme löytyy syksyyn ja talveen upeita Busnelin takkeja. Brändin tarina on niin uskomattoman hieno, että haluamme jakaa sen teille.

Busnel syntyi Ranskassa Monsieur ja Madame Busnelin toimesta jo vuonna 1920. He rakensivat aluksi tehtaan Ranskan länsirannikolle, tavoitteenaan luoda brändi, jonka tuotteet olisivat mahdollisimman korkealaatuisesta villasta tehtyjä.

Busnel-Factory-Busnel-1920_1024x1024

Pian tehtaan perustamisen jälkeen brändi nousi kaikkien tietoisuuteen ja “Fisherman’s sweater” – paidasta tuli Busnelille tärkeä tavaramerkki. Busnel toimitti myös Ranskan armeijalle neulottuja vaatteita toisen maailmansodan aikana.

Tämän jälkeen Anita Falkenberg osti brändin Skandinaviaan ja vuonna 1970 perusti Busnelin agentuurin Tukholmaan. Kun Anita ensimmäisen kerran esitteli brändin isolle yleisölle, tuli neulotusta kultanappisesta Victoria-takista merkittävä symboli sen ajan modernille naiselle.

Vuonna 2009 Anitan tytär Louise Falkenberg osti Busnelin ajatuksenaan pienesti uudistaa brändiä. Viimevuosien aikana Busnel on jatkanut kasvuaan ja säilyttänyt tärkeimmän tavoitteensa tehdä “slow fashion” tuotteita mahdollisimman korkealaatuisesta villasta, jotka kestävät koko eliniän. 

Busnel-Factory2_1024x1024

Vielä tänäkin päivänä Busnelin perintö on erittäin tärkeä osa brändiä. Se keskittyy edelleen luomaan tyylikkäille ja hienostuneille naisille ylellisistä kankaista tehtyjä tuotteita ja villatuotteet tehdään samassa Ranskan rannikolla sijaitsevassa tehtaassa, jonka Monsieur ja Madame Busnel aikoinaan rakensivat. Tehtaassa on 30 työntekijää, jotka tekevät jokaisen villatuotteen pienetkin yksityiskohdat käsin. 

Busnel on vastuullinen brändi ja sen avainfilosofiaan kuuluu että se tekee vain kaksi mallistoa vuodessa; vaatteita, jotka kestävät koko ostajan eliniän ajan. Se on heidän vastaiskunsa “fast fashion” muotitaloja vastaan.

Tässä poimintoja liikkeistämme löytyvistä Busnelin takki-ihanuuksista:

 

 

 

Kuvat: Busnel, http://www.busnel.com

Heading

Additional content