Kuinka monella muulla on semmoinen fiilis, että vappu vaan pamahti syliin tänä vuonna? Ei ole ollut ilmassa sitä normaalia odotusta ja hypetystä, mitä normaalisti tapahtuu vapun aikoihin. Eikä olla myöskään juostu vaateliikkeissä etsimässä sitä täydellistä vappumekkoa tai suunniteltu ohjelmaa illan juhlia varten. Noh, moni muukin asia on ollut kovin erilaista tänä vuonna. Niin se vappukin on. Mutta vaikka tänä keväänä ei kokoonnutakaan isolla porukalla piknikille ja juhlita jalat kipeinä jatkoille asti, niin se ei tarkoita sitä että vappu olisi peruttu. Sitä vietetään vaan hieman eri tavalla!

Perinteisen vappu-piknikin voi taiteilla myös ihan tutussa ja turvallisessa ympäristössä - kotona. Luo vappumainen tunnelma olohuoneen lattialle tai parvekkeelle, ja kokoonnu rakkaimpien ihmistesi kanssa yhteen. Nauttikaa ihanista herkuista ja pelatkaa jotain hauskaa seurapeliä yhdessä. Hyvä puoli kotipiknikissä on se, että ei tarvitse jännittää pilaavatko lähestyvät sadepilvet tunnelman ennen kuin koko piknik-hetki on ehtinyt edes alkaa. Kotona voi myös pitää huolen siitä, että ruokatarjoilu pitää sisällään juuri sitä mitä itse haluaa! Mukavaa kotosalla olossa on lisäksi se, että ei tarvitse pukea päällensä viittä eri kerrosta vaatetta ja siitä huolimatta hytistä epätoivoisesti ”keväisessä” ilmassa kuuntelemassa lakitusta. On paljon mukavampi seurata vapun tapahtumia kotoa käsin - lämpimässä ja sohvalla. Asiat voisivat olla paljon huonommin!

 

 

Dotsin suosikki vappuun, ja vappu-piknikille on tietenkin limonaadiskumppa! Se on ihanan raikas ja kesäinen juoma, joka maistuu vaativammallekin herkkusuulle.

 

Dotsin kesäjuoman tekemiseen tarvitset:

  • ADD:WISE lemonadea

Juomaan soveltuu niin sitruunalimonaadi kuin lime-inkiväärilemonaadi. Jälkimmäisestä saat kivan inkiväärisen poltteen makunystyröillesi.

  • Kuohuviiniä

Juomaan käy mikä tahansa kuohari. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan kuivan viinin, jottei juomasta tulisi liian makeaa.

 

Valmistusohje:

Kaada lasin pohjalle hieman limonaadia (1/3) ja sen päälle kuoharia (2/3). Koristele lasi sokerireunuksella tai hedelmäviipaleella. Näin juomasi on Instagram-ready!

Helppoa, eikö?

 

 

 

Nyt vain serpentiinit kaulaan ja vappupallot esiin. Nauttimista ei voi kukaan estää!

Mukavaa vappua kaikille!

 

Rakkaudella,

Heading

Additional content