Washologi on uusi ympäristöystävällisempi vaatehuollon tuotelinja, joka on ehdottomasti DOTS henkilökunnan suosima, sillä se tuo päivittäiseen pyykinpesuun ripauksen luksusta ja tekee siitä paljon hauskempaa, luontoa kunnioittaen!

Merkin juuret vievät Ruotsin länsirannikolle, missä Viktoria Widengren aloitti perheyrityksen luomalla tuotelinjan, joka pohjautuu laajaan tutkimukseen niin pesuaineiden kemiallisesta puolesta kuin kuluttajien kulutus – sekä pesutottumuksista. Perustajalle sekä meille on ehdottoman tärkeää tarjota tuotteita, jotka perustuvat kestäviin arvoihin ja korkeaan laatuun. Kyseiset tuotteet ovatkin lähellä tuotettuja ja näin ollen vähentävät tuotantoprosessin kuljetuksista syntyviä ympäristöhaittoja. Erityistä tuotteissa on myös se, että huuhteluaineet eivät sisällä eläinperäisiä rasvoja tai keinotekoisia hajusteita, kuten yleisimmät huuhteluaineet, vaan ovat täysin kasvirasvapohjaisia ja siten luonnossa hajoavia.

Washologi PLEASURE tuoksuvesi 100ml & 750ml

Tällä hetkellä myymälöissämme on saatavilla kaikkia kolmea Washologin tuotesarjaa, mukaan lukien pesuaineet, huuhteluaineet ja tuoksuvedet. Washologi tuoksuvedet raikastavat tekstiilit ja vaatteet käyttökertojen välillä sekä antavat niille vastapestyn tunnun ilman pesukoneen käyttöä, mikä on erittäin tärkeää ympäristöä ajatellen. Ne toimivat myös erinomaisesti sähköisyyden poistajana sekä vaatteiden viimeistelyssä.

“This fancy laundry room would make your laundry day much more satisfying. At least WASHOLOGI’s garment care products make it a bit more fun and luxurious”

Viimeistään nyt on aikasi kokeilla tehokkaita tuotteita, jotka poistavat tahrat ja lian jo alhaisissa lämpötiloissa pienemmällä annostelulla. Hyvien vaikutinaineiden johdosta pakkaukset kestävät pitkään ja vaatteet ovat aidosti puhtaita ilman pesuainejäämiä. Tutustu valikoimaamme DOTS verkkokaupassa painamalla tätä linkkiä tai tule myymäläämme!

 

Heading

Additional content