Tänä päivänä eettisyys on yhä tärkeämpi osa kuluttajien arkipäivää, sillä olemme entistä tietoisempia maapalloomme liittyvistä uhista ja haluamme olla osaltamme parantamassa tulevaisuutta. Onneksemme vuosien varrella valinnanvara onkin kasvanut ja avannut mahdollisuuden kestävämpään kulutukseen. Me Dotsissa pyrimme jatkuvasti tuomaan valikoimaamme mahdollisimman paljon tuotteita, jotka ovat tuotettu eettisiä arvoja kunnioittaen. Nyt haluammekin ylpeänä esitellä teille 0-waste brändin, jonka upeita kimonoita on tulossa DOTS-myymälöihin rajoitettu erä!

Vuonna 2004 kaksi Tanskalaista naista Jeanne Sissel Thomsen ja Christina Edelbo Petersen perustivat SISSEL EDELBO nimisen brändin, jonka ydin koostuu vintage-sarien kierrätyksestä, sekä rakkaudesta Intian kulttuuriin. Ystävykset ovat matkustaneet Intiaan jo melkein kahden vuosikymmenen ajan, poimien itse kauneimmat kierrätetyt vintage – sarit taatakseen asiakkailleen kauneimmat kuviot, värit ja parhaan laadun. Sitemmin he ovat muotoilleet from woman to woman – kulttuurikangasta tuoden siihen uutta elämää moderneilla leikkauksilla ja silueteilla, jotta vaatteiden tarina voisi jatkua vielä pitkään.

Jeanne Sissel Thomsen & Christina Edelbo Petersen

Brändin omistajat pitävät Intiaa erittäin rikkaana maana sekä kulttuurisesti, että heidän inspiraationsa lähteenä. Heidän visio on tuottaa ainutlaatuisia vaatekappaleita, joista jokainen kertoo tarinan Intian perinnöstä, sekä sen upeista naisista. Jokaikinen tuote onkin uniikki ja erilainen sekä kudonnan että laatunsa puolesta, mutta mikä tärkeintä: kaikki SISSEL EDELBON tuotteet ovat tuotettu ympäristöystävällisesti Intiassa kierrätetyistä vaatteista, pitäen tuotantoprosessin päästöt pienenä.

Kestävänä brändinä, he tekevät kaiken mahdollisen minimoidakseen jätettä. ZERO WASTE käsitteen takana onkin tarkoitus käyttää kaikki kierrätetty kangas eikä jättää mitään hukattavaksi. Vaatteiden tuotannosta jäävä ylijäämäkangas käytetään pienempien tuotteiden, kuten laukkujen, vöiden ja huivien tekemiseen.

Jeanne Sissel Thomsenille ja Christina Edelbo Petersenille on suuri kunnia nähdä heidän uniikit vaatteensa puettuna upeilla, muodikkailla naisilla jatkaen vaatteiden tarinaa! Ostamalla SISSEL EDELBON tuotteita olet myös mukana kehittämässä kestävämpää muotiteollisuutta. Tule siis pian tutustumaan valikoimaan DOTS-myymälöihin<3

Heading

Additional content